Sanja Vučić ima novog udvarača? Svi je spajaju sa fudbalerom, ona za 24sedam otkrila koliko su bliski

03.11.2021

14:51

0

Pevačica je za naš portal priznala da se njih dvoje poznaju dugi niz godina

Sanja Vučić ima novog udvarača? Svi je spajaju sa fudbalerom, ona za 24sedam otkrila koliko su bliski
Sanja Vučić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sanja Vučić važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na javnoj sceni, a kako već dugo nema dečka, nije čudno da joj se mnogi muškarci udvaraju. Kako se sada navodilo u domaćim medijima, poslednji na listi je srpski reprezentativac.

Antonio Ahel/ATAImages
 

U pitanju je Nemanja Gudelj, koji trenutno igra za Sevilju. Zgodni fudbaler je, kako se piše, oduševljen Sanjom kojoj ostavlja komentare na njenom nalogu na Instagramu, što je privuklo pažnju javnosti. 

Kako bismo saznali da li tu zaista postoje simpatije ili ne, kontaktirali smo Sanju, koja je za 24sedam otkrila koliko dugo poznaje fudbalera.

- Ma to je stara priča za Nemanju, pominjalo se to već u jednoj emisiji. Nema tu ničega, ništa nisam videla i ne mogu da komentarišem (smeh). Mi smo stvarno drugari, znam i njegovog brata i sestru, tako da stvarno nema ničeg više - rekla je Sanja za naš portal.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica, koja je stekla ogromnu popularnost u grupi "Hurricane", bila je godinama u vezi sa Nikolom Đorđevićem, ali se ljubav pre više od godinu dana ugasila. Od tada ona o svom ljubavnom životu ne priča, te nije poznato da li je ponovo zaljubljena ili ne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike