Kako je Sanja Ćulibrk oborila Acu Sofronijevića s nogu: Harmonikaš usred pandemije sredio svoj ljubavni život!

15.11.2021

12:16

0

Voditeljka, prema njegovim rečima, dolazi iz fantastične porodice. Lepo je vaspitana i odgovara mu kao partner, ali i drug

Kako je Sanja Ćulibrk oborila Acu Sofronijevića s nogu: Harmonikaš usred pandemije sredio svoj ljubavni život!
Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević doživeo je brojne lepe promene na poslovnom planu za vreme pandemije koronavirusa, koje su ga i samog iznenadile. Ipak, „šlag na torti" svakako je bio pomak na emotivnom planu.

U vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk i ne krije koliko uživa.

- Svoje vreme sam utrošio tako što sam upisao još jedan master na etnomuzikologiji i bavio se sa studijom i produkcijskom kućom, gde snimamo i, dolaze ozbiljne kolege da koriste moj prostor i budu deo izdavačke kuće. Sve sam mudro iskoristio i odmorio se kao nikada u životu. Svaki dan sam trenirao, čitao, bavio se fakultetom - nabrajao je Aca u „Redakciji", pa nastavio o vezi sa Sanjom, te tome čime ga je ona to osvojila.

- Korona je u tom usporenom tempu života donela da sredim svoj emotivni život. Uživam, zaljubljen sam. Delim vreme i život sa Sanjom i baš nam je lepo. Ona je jedna osoba koja odlično zna ko je. Vaspitana je i potiče iz jedne fantastične porodice. Odgovara mi u svakom pogledu kao drug i kao prijatelj. Srećan sam i nema razloga to da krijem - istakao je on.

 

 

Sa druge strane, govoreći o svojoj karijeri, priznao je kako jedna svadba na kojoj je svirao „nosi" prvo mesto na listi omiljenih svirki.

- Prva na kojoj smo svirali da je događaj bio neverovatan. Moram da kažem da sve što postoji u ovoj zemlji od estrade da vredi je bilo na toj svadbi. To je savdba Dajane Paunović i Žike Jakšića. Mi smo baš bili mladi tada i bili smo kao neki klinci koji su došli i nisu mogli da veruju šta vide. Mi smo goste takli sa jednom vrhunskom interpretacijom narodne muzike, kao i zabavne. Pokazali smo da možemo sve da sviramo vrhunski. Ko god da je izašao da peva, mi smo ga pratili i zvučali kako treba. Tu nas je čula Ana Bekuta, pa nas je zvala na koncert, a tu je bio i Tozovac - prisećao se on.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike