Već je smislila i šta će sa kosom? Marija Kilibarda promenila imidž! (FOTO)

26.09.2021

13:01

0

Autor: M. Gudžulić

Poznata voditeljka mnoge je oduševila pošto je pokazala kako izgleda posle posete frizeru, a sudeći po njenom izrazu lica - osveženje joj je i te kako prijalo

Već je smislila i šta će sa kosom? Marija Kilibarda promenila imidž! (FOTO)
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Kilibarda, jedno od omiljenih televizijskih lica, napravila je malu, ali svakako značajnu promenu - fotografijama direktno iz frizerskog salona pokazala je da sada nosi šiške i da joj ovo „osveženje" frizure i te kako prija, sudeći po njenom širokom osmehu. Takođe, povodom vesti koje su nedavno osvanule - mnoge je navela na razmišljanje jesu li to i njene pripreme za venčanje u toku.

Instagram screenshot Marija Kilibarda
 

Podsećanja radi, Marija, koja već izvesno vreme uživa u emotivnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, prema saznanjima 24sedam udaje se 30. oktobra ove godine, u jednom luksuznom prestoničkom hotelu (ime poznato redakciji).

Instagram screenshot Marija Kilibarda
 

Naš sagovornik upućen u detalje organizacije ističe da će sve biti na nivou i „sa ukusom”. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a kako smo takođe saznali, prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan - i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upušta u to ili da sačeka proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava naš sagovornik i dodaje da još strepe zbog pandemije.

Sa druge strane, u ekskluzivnom intervjuu za 24sedam glumica Ljiljana Dragutinović istakla je da za buduću snaju ima samo reči hvale.

– Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno – rekla je Ljiljana tada, pa priznala da se raduje tome da joj sin i snaja podare uskoro i unučiće.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike