Opravdava njegovo nasilje! Džastin Biber je urlao na suprugu, ona ga brani: Bio je pod adrenalinom

15.07.2021

14:09 >> 14:21

0

Posle snimka na kome je besneo, njegova supruga tvrdi da ljubav cveta

Opravdava njegovo nasilje! Džastin Biber je urlao na suprugu, ona ga brani: Bio je pod adrenalinom
Copyright Profimedia

Svetski mediji bruje o incidentu koji se dogodio na ulici između Džastina Bibera i njegove supruge Hejli, a ona se sada oglasila i rekla šta misli o svemu.

Na snimku se vidi kako pevač besni na manekenku, te ni ona nije pokušala da predstavi realnost drugačije, ali je pronašla i opravdanje.

Naime, Hejli je rekla da se nije desilo ništa loše, ali obožavatelji su našli nove dokaze o zlostavljanju koje Hejli navodno trpi od strane ove pop zvezde, sa kojim je u braku od 2018. godine.

Snimak od pre nekoliko dana prikazuje momenat kada je 26-ogodišnji muzičar urla na suprugu s podignutim prstom, te je izgledao kao da je na rubu živaca.

Hejli i Džastin Biber, Foto: Profimedia

Manekenka je rekla da je isključivo u pitanju adrenalin nakon njegovog nastupa, i kako su sve ostale spekulacije “potpuna glupost”.

– Nije sve kako se čini. On je bio pod čistim adrenalinom posle svog nastupa. Sve ostale pretpostavke su potpuna glupost i u potpunosti netačne. Prošli vikend je bio predivan i ja sam okružena ljubavlju – napisala je ona.

Međutim, oni koji prate aktivnosti ovog para nisu mnogo zadovoljni ovim odgovorom, jer ovo nije prvi put da se Džastin neprilično ophodi prema svojoj supruzi. Postoji više snimaka i kompilacija ovog para na kom se vidi kako je on vređa, nipodaštava i odgovara na pasivno-agresivan način na uobičajena pitanja koja mu Hejli postavlja.

Džastin Biber Profimedia

Ne samo da Biber nije blag na rečima, već u nekoliko navrata se čini i da na fizički način ugrožava Hejli. Na snimcima se vidi da je izlazeći iz vozila zalupio vrata svojoj supruzi ispred nosa, u trenutku kada je ona pokušala da napusti kola.

Fanovi su skrenuli pažnju ne samo na fizičko zlostavljanje već i na potpuno nepoštovanje koje Biber pokazuje prema svojoj supruzi.

– “Ovo je detinjasto”, “Ne znam kako ga trpi”, “Mnogo je bezobrazan”, “Razvedite se, ne ide vam” – samo su neki od komentara ispoda snimaka ovog para.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike