Darko Lazić sa Barbarom želi brak i decu: Ona će biti jedina žena sa kojom ću napraviti svadbu

06.11.2021

08:49

0

Pevač je siguran u ljubav sa Bobakovom, a ona ne krije da im je veza prava bajka

Darko Lazić sa Barbarom želi brak i decu: Ona će biti jedina žena sa kojom ću napraviti svadbu
Barbara Bobak i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić neprestano intrigira javnost svojim emotivnim životom i odnosom sa bivšim partnerkama. Iza sebe ima jedan neuspeli brak i veridbu, a nedavno je pronašao mirnu luku kraj koleginice Barbare Bobak, koju kako kaže, planira da oženi.

Sa njom želi decu i porodicu, srećan je kraj pevačice i siguran je da bio ona bila idealna za njegovu životnu saputnicu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Obećao sam sebi da više neću da komentarišem ništa što se tiče bivših partnerki. One su te koje me u javnosti predstavljaju kao neodgovornog oca, kockara i raspalu pijanicu, ja to ne radim. Nikada nisam išao okolo i pričao ružno za bivše. To nije moj stil, pogotovo što ne bih nikada ružne reči pričao za majke moje dece. Barbara je neka druga priča. Poklopili smo se u svemu, valjda se na meni vidi sreća?! Ona je devojka koja nije ljubomorna, ima jak karakter i verujte mi da ne postoji stvar koju bih u našoj vezi promenio. Mogu da kažem, s ove tačke gledišta, da je ona žena s kojom planiram decu i brak. Daće Bog da jednog dana napravimo svadbu, verujem da i ona misli isto pošto sam rešio da se oženim njom - rekao je Darko kroz smeh, a onda je Bobakova ispričala svoju stranu:

- S Darkom mi je prelepo. Složiću se sa svim što je rekao. Mislim da je preduslov za uspešnu vezu da partneri budu iskreni. Ako se nešto krije, laže i spletkari, normalno je da će u nekom trenutku sve to da ispliva i nastane haos - rekla je Bobakova. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Lazić kaže da je Barbara jedina devojka sa kojom želi da pravi veliku svadbu. 

- Svi znaju da sam bio u braku, kao i u vanbračnoj zajednici, ali nikada ni s jednom nisam pravio svadbu, sada hoću. Ako Bog da, da sve ostane ovako, Barbara će biti jedina žena s kojom ću napraviti veliku svadbu - rekao je Lazić za Republiku.rs

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike