"Bilo me je sramota" Nikolina Kovač priznala čega se stidela čitavog života

28.10.2021

21:06

0

Pevačica je rešila da okrene novi list i ne dozvoli nikome da je gazi

"Bilo me je sramota" Nikolina Kovač priznala čega se stidela čitavog života
Nikolina Kovač - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Kovač je uvek bila i ostala dosledna sebi, a otkako je kročila na estradnu scenu, prepoznatljiva je po svojoj odmerenosti. Ipak, priznala je da se svakodnevno susreće sa osudama kada je njen stil u pitanju.

- Uvek postoje loši komentari, govore mi da ne pevam popularnu muziku, da ne izgledam kao što je to moderno, a ja ne želim da dozvolim sebi da lutam u nečemu gde se ne pronalazim - rekla je Nikolina, pa dodala:

Nikolina Kovač ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mnogo njih danas liče jedni na druge, a ja sam sve atipično, sve suprotno od toga što je popularno, a očigledno nekim ljudima to nije jasno, ispada da ako se ne ponašam napadno nemam harizmu.

Nedavno je priznala da je sve strahove i barijere prevazišla kada je postala majka, kao i da je sad više nego ikada odlučila da bude svoja jer želi da ostavi prepoznatljivi trag.

- Godinama sam potiskivala svoju inspiraciju zato što me je bilo sramota, po prirodi sam veoma stidljiva osoba i nemam samopouzdanja. Ipak odlučila sam da pokažem svoju pravu stranu - kaže ona za Grand Online i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pravo vreme je da prestanem da se sramim jer samo želim da ostavim trag koji će me opisivati. Mnogo je bitno da kada ljudi čuju neku pesmu odmah prepoznaju stil i izvođača - objasnila je nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i dodala da joj je u svemu muž velika podrška.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike