Ber Grils nagovorio princa Džordža da pojede mrava! Javnost zgrožena

10.11.2021

22:02

0

Na društvenim mrežama se raspreda o tome da je slavni avanturista poznat po maltretiranju i zlostavljanju životinja

Ber Grils nagovorio princa Džordža da pojede mrava! Javnost zgrožena
princ Džordž Ber Grils - Copyright AP photo

Ber Grils se proslavio emisijom u kojoj preživljava u ekstremnim uslovima, a njegove veštine obožava i maleni princ Džordž, sin princa Vilijama i Kejt Midlton, treći u redu za presto Velike Britanije.

Naime, na jednom kraljevskom događaju, Ber Grils je upoznao princa, a nedavno je progovorio i o tome kako se to desilo. On je ispričao da mu je vojvotkinja od Kembridža prišla i upitala da li bi njen sin mogao da ga upozna, na šta je on odmah pristao.

- Razgovarali smo i baš u tom trenutku mravi su počeli da hodaju po njegovom stopalu. Obojica smo ih gledali, a onda sam mu rekao: 'Hajde, moramo jednog pojesti". On je upitao: 'Stvarno?' i pojeli smo ga. Bila je prava privilegija dati budućem kralju njegovog prvog mrava. Oči su mu zacaklile, kao i svima koji se nađu u divljini, suoče se sa strahom i savladaju ga. To je dobro za njega, to je samo vitamin C - ispričao je slavni avanturista.

Međutim, gledaoci emisije u kojoj se otvorio o ovoj priči nisi buli impresionirani njegovim potezom. Korisnici društvene mreže Tviter su podsetili na njegovu prošlost i to da praktikuje da zlostavlja životinje.

- Ber Grils uči budućeg kralja da lovi, ubija i jede male životinje iz čiste zabave? Odvratno i zlobno - bio je samo jedan od komentara.

Inače, Grils se našao na meti aktivista za prava životinja kada je u jednoj njegovoj emisiji prikazano klanje svinja. Tada su bili veoma šokirani, a za deo javnosti čak je i ubijanje insekata neprihvatljivo, a oko poteza slavnog avanturiste se podigla velika prašina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike