Kejt Midlton i princ Vilijam pokrenuli Jutjub kanal: Pružili na uvid detalje koje javnost do sada nije videla! (VIDEO)

06.05.2021

21:42 >> 21:31

0

U pojedinim segmentima snimka kojim su isprva najavili svoj dolazak na ovu platformu, prikazani su krajnje neformalno, opušteno, daleko drugačije nego što su

Kejt Midlton i princ Vilijam pokrenuli Jutjub kanal: Pružili na uvid detalje koje javnost do sada nije videla! (VIDEO)
Copyright Kejt Midlton i princ Vilijam Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam, otvorili su sopstveni Jutjub kanal, pa time obradovali javnost koja ih već rado prati na drugim onlajn platformama. U snimku kojim su i najavili svoj „dolazak”, pružili su svima na uvid daleko opuštenije trenutke, te pokazali šta fanovi danas-sutra mogu da očekuju na ovom profilu od njih.

Kraljevski par, naime, pokušaće javnosti da približili dobre, ali i loše strane života članova njihove porodice. Neverovatnom brzinom, dostigli su izuzetno veliki broj „folovera”, u svojoj nameri da, takođe, i modernizuju monarhiju.

U jednom od objavljenih videa „iza kulisa”, princ kaže supruzi: „Pazi šta ćeš da kažeš, ovi momci sve snimaju“, na šta je ona odgovara sa osmehom: „Znam!“. U drugom, nastalom na Dan svetog Patrika, Kejt je rekla Vilijamu: „Ne moraš da ,kotrljaš’ to ,r”, o čemu mnogi ne prestaju da pričaju.

Inače, objava Kejt i Vilijama došla je samo 24 sata pošto je vojvotkinja od Saseksa obelodanila da piše prvu knjigu za decu „Klupa“ („The Bench”), inspirisanu pesmom koju je priredila suprugu Hariju na Dan očeva, mesec dana nakon što se rodio njihov sin Arči.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike