Otkriveno ko je najpopularniji u britanskoj kraljevskoj porodici: Na prvom mestu tesno, a neki su čak i u nemilosti javnosti

12.12.2020

14:11

0

Rezultati anketa koje su sprovedene u Britaniji i u svetu znatno se razlikuju

Otkriveno ko je najpopularniji u britanskoj kraljevskoj porodici: Na prvom mestu tesno, a neki su čak i u nemilosti javnosti
Copyright Profimedia

Britanskoj kraljevskoj porodici svake godine meri se popularnost u domovini i u svetu. Ove godine ispitanici su anketirani u oktobru, a sada su saopšteni i rezultati.

Prema prikupljenim podacima, najpopularniji član kraljevske porodice u svetu je Megan Markl, koju je izabralo 14,5% ispitanika, dok je Kejt Midlton na drugom mestu (14,4%), a kraljica Elizabeta II tek na trećem (14,3%).

Profimedia

Ove godine uočen je pad popularnosti princa Harija na svetskom nivou, pa je on tek na četvrtom mestu prema rezultatima ankete.

U samom Ujedinjenom Kraljevstvu situacija je potpuno drugačija. Najpopularnija je upravo kraljica Elizabeta, o kojoj pozitivno mišljenje ima 83% ispitanika, što znači da joj je popularnost porasla, pošto je u martu imala naklonost 79% ispitanih.

Profimedia

Na drugom mestu je budući kralj princ Vilijam, kojeg voli 80% Britanaca, a njegova supruga Kejt treća je na listi (76%).

Popularnost Megan i Harija je u padu. Prošle godine o Hariju je pozitivno mišljenje imalo 71% ispitanih, a u martu mu je bilo naklonjeno 55% ispitanika, dok ga sada podržava 48% Britanaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Žizel Bindšen sa suprugom kupila imanje na elitnom ostrvu: Već su dali milione, a dom će graditi od temelja

Kim Kardašijan neutešna: Nisam dobro, ubili su mi prijatelja

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike