Mesecima ne rade, neki su primili pomoć države, ali Nova godina se uveliko sprema: Estrada ispod jelke slaže li slaže!

27.12.2020

20:25 >> 21:37

0

Poznati pevači obradovaće svoje najbliže za praznike poklonima i pored krize koja je uveliko zavladala

Mesecima ne rade, neki su primili pomoć države, ali Nova godina se uveliko sprema: Estrada ispod jelke slaže li slaže!
Copyright Slađa Trajković, Nataša Bekvalac, Aleksandra Mladenović ATAImages/Antonio Ahel
Pročitajte još:

Praznična euforija, može se reći, još se ne oseća, a pitanje je da li će je i biti do 31. decembra. Na estradi dominira kriza, nezadovoljstvo što nema nastupa, ali su mnogi sreću pokušali da nadomeste prazničnim šopingom.

Ipak, dok je jednima dobrodošla pomoć države od 90.000 dinara, koju su dobili od Ministarstva finansija na predlog predsednika Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Dragiše Golubovića, drugi se troškare i dalje. Sagovornici 24sedam na različite načine obradovaće svoje bližnje, mnogi od njih se neće razbacivati, dok konkretno na poklonima i veselju sa najmilijima ne planiraju mnogo da štede.

Aleksandra Mladenović nikada nije krila da joj bratanica Una i bratanac Filip donose veliku sreću i zadovoljstvo. Usled teške situacije neće se baš razbacivati, ali njima dvoma priuštiće šta god da budu poželeli.

– Ove godine neću kupovati ništa, osim svojim bratancima. Njima, inače, uvek kupim nešto kad odem kući, tačnije samo na njima nikad ne štedim, a ove godine će biti jedini koji će i dobiti praznični poklon. Tokom cele godine ih nečim obradujem, a za Novu godinu to mora da bude još bolje – kratko je poručila za naš portal Aleksandra.

Aleksandra Mladenović Foto: 24sedam/Goran Sivački

Đaniju Trajkoviću ne treba nikakva novogodišnja euforija, jer je on već dovoljno uzbuđen otkako je postao deda. zato će on i njegova supruga Slađa darivati samo svog unuka Nikolu, a ostali su pali u drugi plan.

– Unuk je sada zvezda! Deci ništa nećemo kupovati, oni su otpisani, samo unuku i to svaki dan – našalila se Slađa.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Kada smo je upitali šta planiraju da mu kupe, istakla je da mališan već ima sve.

– Mali je on, nije za neke poklone. Kupuje se šta mu treba i šta se nama sviđa. U stvari, ništa mu ne treba, ima sve. Ali, uvek nam se nešto sviđa – naglasila je pevačeva supruga, dodajući da na njemu nikad ne će štedeti.

Pročitajte još:

Nedavno, pevačica Nataša Bekvalac objavila je na svom Instagramu da je toliko slaba na svoje naslednice, da ne zna da im kaže ,,ne”, posebno sada kada ih je sve tri zajedno uhvatila novogodišnja euforija. U svojoj objavi, otkrila je da ,,šta mama ne može, može Deda Mraz, jer su bile dobre cele ove godine”. Dakle, kod Nate nema krize!

– Ovih dana moje ćerke i mene uhvatila je novogodišnja euforija, a ja slaba na njih dve ne umem da im kazem ne, a nije mi bilo ni u planu. Pored svih ljubimaca koje imamo falio nam je još i medved! (plišana igračka) Hugo ima svoju pčelicu, Hugo priča bajke, on i trepće… E, pa, dobrodošao u naš dom, medvede! Razmišljam koliko su mi brzo porasle obe… Hana je tinejdžerka, Katja velika devojčica… I sve što poželite, devojke moje, može… – napisala je Nataša, uz fotografiju sa mlađom ćerkom i novom plišanom igračkom.

Nataša Bekvalac Instagram screenshot

Era Ojdanić novu 2021. godinu dočekaće u svom stilu – uz dobru hranu, vino i rakiju, kao i u nadi da će sve proći kako treba, a to mu je ujedno i najlepši poklon koji može da priušti svojim najmilijima.

– Prvi put u karijeri mislim da neću uzeti mikrofon u ruke! Od 8. marta skuplja prašinu. Ali nadam se da će biti lepa novogodišnja noć. Pripremam prasence, pa će biti malo vina, pa rakije i to je poklon od mene – nabrajao je pevač, a zatim i nama poželeo srećne praznike, uprkos pošasti koja je zahvatila čitav svet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike