Sin Radoša Bajića se oprostio od Marinka Rokvića: Bio je sa nama u trenucima naše najveće radosti

09.11.2021 | 17:24

Autor: Nemanja Vujčić

Pevač je bio veliki prijatelj porodice Bajić

Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra, nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa. Vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge koji su cenili njegov lik i delo, a sada se oglasio i Nedeljko Bajić, sin glumca i reditelja Radoša Bajića.

Nedeljko je otkrio da je Marinko bio uz njega i njegovu porodicu u najlepšim životnim trenucima.

- Fotografija od pre 14 godina… Prijatelj naše porodice, Marinko, je bio sa nama te godine, dva puta, povodom dva venčanja, u trenucima naše najveće radosti… Danas se pridruzujemo velikom broju onih, koji u neverici i šoku primaju vest da nas je Marinko zauvek napustio….Velika tuga i gubitak… U ime porodica Jočić i Bajić izjavljujem najiskrenije saučešće familiji Rokvić! - napisao je Nedeljko u opisu zajedničke fotografije s Marinkom koja je, pretpostavlja se, nastala na Bajićevom venčanju.

 

 

Inače, porodica Marinka Rokvića izdala je saopštenje u kome su objavili da će se sahrana pevača održati u četvrtak, 11. novembra. Opelo će početi u 14.30 minuta u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju. 

ATAImages/ G.G.
 

Kako su bili svesni da je Marinko bio veoma voljen i poštovan, odlučili su da ne ograničavaju nikog ko želi da se oprosti od njega.

- Zbog velikog poštovanja ljudi prema Marinku sahrana neće biti samo u krugu porodice, već ćemo ga ispratiti zajedno uz molbu da se poštuju sve epidemiološke mere - saopštila je porodica Rokvić.

Pevač će inače, biti sahranjen pored svog oca, koji je nastradao tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam