Barbara Bobak otvoreno o pretnjama od Darkove bivše verenice: Ni za šta ja tu nisam kriva!

02.11.2021

12:42

0

Pevačica naglašava da protiv Marine nema ništa, ali da joj se njeno ponašanje i rečnik nimalo ne dopadaju...

Barbara Bobak otvoreno o pretnjama od Darkove bivše verenice: Ni za šta ja tu nisam kriva!
1_amigi_28092021_067 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak još jednom je istakla da vezu sa Darkom Lazićem nije započela dok on nije stavio tačku na svoj odnos sa Marinom Gagić, s kojom je dobio sina Alekseja i planirao svadbu. Ona objašnjava kako su se nekadašnji verenici rastali još početkom godine, te da protiv nje konkretno nema ništa, ali da joj se rečnik i ponašanje Gagićeve nimalo ne sviđa.

- Ne, on je možda za novine bio sa Marinom, on je tako pričao. Oni su se početkom godine razišli. Ona je otišla i nisu uspeli da se dogovore kako će to da se javi medijima i bio je u fazonu: „Sve je okej, sve je super, sve je divno" i onda je ona na svoju ruku rekla da oni nisu zajedno. Oni jako dugo vremena nisu živeli zajedno pre nego što smo se nas dvoje uopšte upoznali, a kamoli krenuli u vezu - ispričala je, između ostalog, Barbara pa dodala:

- Meni je moj drug Peđa, koji je njegov kum, kad sam mu rekla da Drako i ja imamo neku komunikacju, rekao: „Okej, ali pripazi, ne znam, nisam ga pitao da li je on sa tom svojom devojkom ili ne". Pitala sam ga, rekao mi je: „Mi odavno nismo zajedno" i to je to.

Marina ima novog dečka i drago mi je!

Na pitanje da li to znači da je Marina ogorčena, rekla je:

- Razumem njenu situaciju i njeno šta god da joj je u glavi, ali ja sa tim nemam ništa, ja za to nisam kriva, to je stvar između njih dvoje. Da li je ona očekivala da će njihova veza da se obnovi ponovo ili ne znam šta je ona tu mislila, ali ja tu nisam kriva ništa. Da je hteo da bude sa njom, on bi bio sa njom. Pored toga, gomila ružnih reči je izašla iz njenih usta o meni i privatno i po novinama, ali sve nešto uvijeno. Jasno je meni sve, ja njoj zaista želim svu sreću, pročitala sam da ima nekog dečka, super, jako mi je drago, sunce mi je sinulo, sve najbolje, uživaj i to je to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

Na početku veze s Darkom se, inače, pisalo da ju je Marina zvala i pretila joj.

- Jako bih volela da me je ona zvala telefonom, vodila bih je na večeru. Marina, javi mi se, ako želiš, odvešću te na ručak. Imam ja njen broj, za svaki slučaj. Krenule su te neke priče da mene neko zove da preti, da imam memorisano, da vidim ko me zove. Šalu na stranu, protiv nje nemam ništa, lagano bih mogla da sednem sa njom i da je pogledam u oči. Nikome nikoga nisam preotela, niti sam ja kriva za njenu nesreću ili sreću koji ima u životu. Problem sa njom nemam, imam problem sa njenim rečnikom i ponašanjem, ali sa njom kao osobom nemam problem, mogla bih komotno da je izvedem na ručak, večeru, a mogla bi i ona mene, čula sam da zarađuje fino (smeh) - zaključila je, piše „Telegraf".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike