Komunalna policija uhvatila Miroslava Ilića da se nepropisno parkirao: Molio ih da mu ne pišu kaznu

09.11.2021

08:34

1

Pevač se pravdao da nije mogao da nađe mesto za parking, te da mu se ta raskrsnica učinila kao najbolje rešenje

Komunalna policija uhvatila Miroslava Ilića da se nepropisno parkirao: Molio ih da mu ne pišu kaznu
Miroslav Ilić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miroslav Ilić je prethodnog vikenda u centru Beograda nepropisno parkirao automobil. Pevač je mislio da će ovaj prekršaj proći neopaženo, al sreća nije bila na njegovoj strani.

Naime, Ilić je sa suprugom išao u nabavku u jedan supermarket u srcu prestonice. Kako nije imao gde da parkira svoju "škodu", Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice! Nije računao da će u baš tom ulicom da prođu komunalni policajci koji mu zamalo nisu pisali kaznu. Baš u tom trenutku pevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poleteo je ka njima. On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata ne bi li našli kompromis.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Miroslav je pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pešački prelaz bio slobodan.

Na njegovu sreću, uspeo je da odrobovolji komunalce, pa je prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje.

Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike