Kako su Blejk i Rajan uspeli: Otkrivena najveća tajna holivudskog braka dugog devet godina!

09.11.2021

07:15

0

Pošto je glumac objasnio o čemu se tu u stvari radi, par je postao živi dokaz - s kim nikad nije greška uplivati u bračne vode

Kako su Blejk i Rajan uspeli: Otkrivena najveća tajna holivudskog braka dugog devet godina!
Blejk Lajvli i Rajan Rejnlods Profimedia - Copyright Profimedia

Mnogi kažu kako „se treba venčati s dobrim prijateljem", a po svemu sudeći, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su pravi primer za to. Glumac je nedavno pričao baš na tu temu, prenose strani mediji, pa pošto je objasnio kako su njih dvoje uspeli, prethodno spomenuta teorija se ispostavila i te kako tačna.

- Mi se baš volimo, izuzetno smo dragi jedno drugom, a tako je oduvek bilo. Prvo smo, znate, bili prijatelji i mnogo smo se voleli. Pa je to samo raslo - ispričao je pojavivši se na jednoj premijeri filma 3. novembra u Los Anđelesu, pa mnogima zagolicao maštu.

Hemija

Kad su se pojavile prve varnice, inače, oboje su bili singl, pa još i izlazili zajedno.

- Oko godinu pošto je film „Green Lantern" bio gotov, oboje smo bili singl. Izašli smo tad, ona sa svojom nekom simpatijom, a ja svojom. Taj dejt je prošao tako što se je sve prštalo od varnica, ali između nas dvoje - iznenadio je Rajan 2016. u „SiriusXM's Entertainment Weekly Radio Deadpool special" emisiji.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds Profimedia
 

Iz tog razloga, navode dalje tamošnji mediji, jasno je kao dan - da je dobra podloga uvek ključ, te da se najlepša i dugovečna ljubav rađa iz prijateljstva. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike