Porodica odredila pravila sahrane! Otkriven datum ispraćaja na večni počinak Marinka Rokvića

08.11.2021

11:31

0

Pevač je preminuo u 68. godini života posle teške borbe sa kancerom pankreasa

Porodica odredila pravila sahrane! Otkriven datum ispraćaja na večni počinak Marinka Rokvića
grujic_20052018_00023 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sahrana Marinka Rokvića obaviće se u četvrtak, 11. novembra, sa početkom opela u 14:30 časova, u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju. 

Članovi porodice su, svesni činjenice koliko je Marinko bio voljen i poštovan, doneli važnu odluku i zamolili sve da ih ispoštuju.

- Zbog velikog poštovanja ljudi prema Marinku sahrana neće biti samo u krugu porodice, već ćemo ga ispratiti zajedno uz molbu da se poštuju sve epidemiološke mere - saopštila je porodica Rokvić.

Pevač će inače, biti sahranjen pored svog oca, koji je nastradao tokom rata u Bosni i Hercegovini, a jednom prilikom Marinko je otvorio dušu i priznao koliko mu je teško pao gubitak oca. 

– Najteži trenutak u životu mi je bio gubitak oca kada je Krajina pala. To se ne zaboravlja. Niko se nije nadao da će se to izdešavati. Igra sudbine. Otac nije hteo da ode sa svog ognjišta, imao je 75 godina, nije učestvovao u ratu, nikom ništa loše učinio, pomagao je svima. Ubijen je na kućnom pragu – rekao je Marinko u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike