Izrečena hitna mera partneru Marije Karan!

07.11.2021

17:18

0

Sud je doneo odluku u slučaju Vladimira Balabana, koji je navodno pre dve večeri ošamario glumicu u centru grada nakon rasprave

Izrečena hitna mera partneru Marije Karan!
auto karan balaban 66 - Copyright 24sedam/ATA Images/Facebook

Posle predloga Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, izrečena je mera Vladimiru Balabanu, partneru Marije Karan. Sud mu je izrekao hitnu meru zabrane komuniciranja i približavanja glumici, koju je navodno pre dve večeri ošamario u centru grada nakon rasprave.

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podneta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Printscreen Facebook
 

- Provere će se obaviti i preko centra za socijalni rad, a i pribaviće se i izveštaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo sto je neophodno radi donošenja odluke - rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sam šamar bi mogao da se goni po privatnoj tužbi glumice, kao i oštećenje tuđe stvari, ukoliko se njen partner odluči na to, jer mu je razbila jedno staklo na kolima.

To znači da tužilaštvo ne bi moglo da vodi krivični postupak po službenoj dužnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Tužilaštvo će pre toga proveriti da li su oni živeli zajedno, da li ju je on i ranije tukao, da li je to zabeleženo u centru za socijalni rad, da li su bili sami, odnosno da li je još neko bio prisutan kada su se svađali i kada ju je udario.

Ako je neko bio prisutan - šta je video, kakve je povrede Karan zadobila, šta se vidi na video zapisima... Nakon svega toga, tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike