Novi detalji: Otkriveno šta je prethodilo žestokom okršaju Marije Karan i Vladana Balabana

06.11.2021

20:40 >> 20:34

1

Autor: Marija Mitić

Verbalni sukob kasnije je navodno prerastao u fizički, a glumica je čak i demolirala partnerov skupoceni "porše"

Novi detalji: Otkriveno šta je prethodilo žestokom okršaju Marije Karan i Vladana Balabana
auto karan balaban 66 - Copyright 24sedam/ATA Images/Facebook

Glumica Marija Karan se tokom ranih jutarnjih sati posvađala sa dečkom Vladanom Balbanom, a usled verbalne rasprave, usledio je i fizički nasrtaj. Naime, jutros je u stanu u Francuskoj ulici građane probudila buka ljubavnog para, a došlo je i do nasrtaja - glumici je navodno partner posle svađe lupio šamar. Nakon toga Marija je navodno demolirala njegov "porše" vredan oko čak 100.000 evra.

Sada su u medije dospele nove informacije o ovom slučaju. Naime, kako piše Blic, fizičkom okršaju Vladana i Marije prethodila je žustra svađa i to jer je glumica navodno, u hotelu u kome su zajedno bili, histerično lomila čaše pred prisutnima, što je očigledno njenom partneru zasmetalo. Vladan je potom navodno udario Mariju u predelu desne strane lica.

Printscreen/Facebook
 

Glumica je zbog toga zatim navodno uzela tegove i protivpožarni aparat, pa njima razbila zadnje staklo na vozilu partnera.

Glumica je zbog povreda vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar gde se, prema pisanju medija i dalje nalazi.

Kako "Novosti" prenose, u vreme incidenta glumica je bila trezna, dok je u krvi njenog partnera izmereno 1.15 promila alkohola.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Balabanov advokat oglasio se ranije za medije:

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike