Može ćerka da vam bude! Petar Grašo na meti kritika zbog 15 godina mlađe devojke

07.11.2021

15:29

2

Fanovi smatraju da je pevač previše star za svoju emotivnu partnerku

Može ćerka da vam bude! Petar Grašo na meti kritika zbog 15 godina mlađe devojke
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Petar Grašo našao je na brojne kritike korisnika društvenih mreža zbog emotivne veze sa 15 godina mlađom Hanom Huljić. Naime, ova mlada dama je ćerka Tončija Huljića, a pevač se zaljubio u nju pošto je rasknuo vezu sa Danijelom Martinović koja je trajala više od dve decenije.

Ljubav ne pita za godine, te tako ne treba da čudi ni veza Petra i Hane. Međutim, mišljenja su podeljena. Dok jedni podržavaju njihovu ljubav, drugi kritikuju pevača zbog generacijskog jaza.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

Naime, na jednoj fan stranici objavljena je njihova zajednička fotografija u kojima su pojedini osudili pevača zbog emotivne veze sa mlađom devojkom.

- „Meni dođu kao brat i sestra kad ih pogledam, nikako kao zaljubljen par”, „Pao mi je u očima skroz”,„Danijela je zakon za nju”, „Grašo, prestari ste za Hanu. Može ćerka da vam bude” - neki su od komentara.

 

 

Ipak, bilo je i onih koji su istakli da podržavaju Petrovu i Haninu romansu i smatraju da razlika u godinama nije presudna.

- „Preslatki. Ljubav je to”, „Neka živi ljubav”, „Nas fanove treba da zanima samo muzika, a šta on radi privatno njegova je stvar”, „Prava ljubav ne zna za godine” - pisali su fanovi.

Podsetimo, Danijela i Petar ove godine raskinuli su nakon 24 godine veze. Pevačeva romansa s Hanom navodno traje već neko vreme, a njihovu vezu prihvatili su njeni roditelji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike