Dao svoj sud o njenoj novoj romansi: Tonči Huljić o 15 godina starijem dečku svoje ćerke

05.10.2021

15:26

0

Autor: Marija Mitić

Mlada Hana Huljić u vezi je sa pevačem Petrom Grašom

Dao svoj sud o njenoj novoj romansi: Tonči Huljić o 15 godina starijem dečku svoje ćerke
ATAImages/ A.A.

Tek nekoliko meseci od raskida sa pevačicom Danijelom Martinović, pevač Petar Grašo ima novu devojku i to ćerku svog velikog prijatelja, Tončija Huljića.

Reč je o 15 godina mlađoj Hani Huljić, a simpatije među novopečenim parom dogodile su se dok su radili zajedno na njegovoj pesmi "Srce za vodiča". Navodno, njihova romansa traje već neko vreme, a ona prati Graša na njegovim nastupima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

O njihovoj vezi svoj komentar sada je dao i Tonči, koji kaže da ako su Petar i Hana srećni, srećan je i on.

- Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti "time out" od ovakvog tempa nastupa, kako bismo priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pesme bio srećan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utiče agregatno stanje njihovih odnosa - rekao je Tonči.

Printscreen Youtube
 

Podsetimo, Petar je pre nekoliko meseci stavio tačku na vezu sa Danijelom Martinović sa kojim se zabavljao čak 24 godine.

- Istina je da Danijela i Petar poslednjih meseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih ličnih razloga - rekla je tada njegova menadžerka.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi