Marija Šerifović, Saša Matić i Petar Grašo otvaraju Music Week: „Radujem se ovom događaju kao prvim koncertima!"

24.08.2021

08:37 >> 07:37

0

Za petak, 27. avgust, sprema se pravi spektakl na Ušću

Marija Šerifović, Saša Matić i Petar Grašo otvaraju Music Week: „Radujem se ovom događaju kao prvim koncertima!"
Copyright Music Week festival Foto: Promo

Nabavite karte na vreme, poskupljenje ulaznica za festival najavljeno je za četvrtak.

Najpoznatija muzička imena regiona i ovoga puta nastupiće na bini Music Week festivala, a za dan otvaranja – petak 27. avgust, sprema se spektakl na Ušću: nastupaju Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo i Nenad Cvijetić.

Pročitajte još:

– Kakav će samo ovaj događaj biti! Verujete li da se radujem kao prvim koncertima? – ne krije oduševljenje Saša Matić.

– Atmosfera pre dve godine na Ušću sa Music Week-a je bila nešto što nas je sve oduševilo. Dugo smo pričali o tome… Uz to, zbog cele ove situacije, i pored nastupa koje imam svaku noć, i dalje sam nekako željan publike i svaki susret s njima sad je još posebniji. Kao da još jače pevamo u glas i još više se osećamo. Siguran sam da će Music Week festival i ovoga puta biti neverovatan događaj za sve nas i pokazati da je s razlogom najveći muzički događaj na Balkanu ovog leta – zaključuje Matić.

Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel

Neprikosnoveni vokal, poznat širom regiona ali i sveta, Marija Šerifović, predvodi plejadu najvećih pop zvezda na ovogodišnjem Music Week-u. Pevačica zbog koje cela Evropa prepoznaje i ceni srpsku pop scenu, nastupiće pred beogradskom publikom na Ušću prvog dana festivala. Koliko je publika voli i željno iščekuje, najbolje pokazuje podatak da je svaki Marijin koncert u svakoj dvorani naše zemlje, regiona i sveta – do poslednjeg mesta rasprodat.

Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Iz regiona na Ušće dolazi i miljenik beogradske publike, Petar Grašo, čije hitove „Ako te pitaju”, „Utorak”, „Volim i postojim” i mnoge druge publika peva u transu na svim velikim regionalnim muzičkim događajima.

Petar Grašo ATAImages/Anotnio Ahel

Kapacitet festivala ove godine biće ograničen zbog mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju posetioce da svoje ulaznice nabave na vreme. Poskupljenje ulaznica najavljeno je za četvrtak u 23.59 sati, te ukoliko želite sebi da obezbedite mesto na festivalu po trenutnim, promotivnim cenama, učinite to odmah. Prodaja ulaznica vrši se putem besplatne mobilne aplikacije eFinity, online putem sajta festivala, kao i na prodajnim mestima čiji je spisak na linku: https://musicweek.rs/tickets.

Za ulazak na festival neophodno je pokazati dokaz o vakcinaciji, preležanoj bolesti Kovid-19 ili negativni rezultat PCR ili antigenskog testa, ne stariji od 48 sati. Sva pitanja i odgovori u vezi sa ulaskom na festival su na linku: https://musicweek.rs/faq.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike