Ovako ljuta nikad nije bila! Ceca u klinču sa Milijem: U naletu besa napustila studio

07.11.2021

08:57

0

Pevačici nisu prijale reči koje joj je uputio njen bivši saradnik

Ovako ljuta nikad nije bila! Ceca u klinču sa Milijem: U naletu besa napustila studio
ceca raznatovic mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U sinoćnoj emisiji „Zvezde Granda” burno kao i obično. Nastup kandidatkinje Ivane Šundić izazvao je veliku buru, ali i nesuglasice među članovima žirija, a ovog puta glavni akteri su bili Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili.

Pošto je takmičarka otpevala numere „Nagovori” i „Ne kunite crne oči”, stručni žiri je pritisnuo panik taster. Produkcija je tvrdila kako je Ivana posao, ali da to ostatak žirija nije spoznao što je izrevoltiralo Cecu koja im je odbrusila kako nije fer što oni vide takmičara i imaju potpun doživljaj svakog izvođača za razliku od njih.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ana Bekuta je bila sagasna sa Ražnatovićkom i istakla kako je dobila glavobolju slušajući ove pesme.

- Tebe stalno boli glava. Ne znam da li si u menopauzi, ali non stop te boli glava - odgovorio je Popović i objasnio kako će Ivana proći i pokazati šta zna u narednom krugu nakon čega je Mili pritisnuo taster „Da” i omogućio joj opstanak u takmičenju.

Saša Popović je i dalje bio izrevoltiran što žiri ne daje priliku takmičarima i vrlo brzo se odlučuje na panik taster, a zatim opisao kako Ceca glasa.

- Ni tamo ni vamo, 'oćeš k*kiš nećeš k*kiš - kaki brate - vikao je direktor „Zvezda Granda”.

Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda”
 

Vidno iznervirana, Ražnatovićka je odbrusila kako joj Mili namerno uzima takmičare, a Popović je savetovao kako uvek treba da stisne taster, a kada je odlučila da prekine ovu prepirku publika je aplaudirala. Usledila i podeljenost članova publike kada je direkor ponudio dupli honorar, a Ceca karte za svoj sledeći koncert. Naravno, pobedu u nadmetanju je odneo Ražnatovićkin koncert.

Saša Popović im se zahvalio što su mu uštedeli novac, a zatim upitao da li će i on i Mili dobiti karte, što je pevačica i potvrdila i najavila kako se nada da će spektakl biti već u junu sledeće godine.

- Ja sam uradio tebi tri koncerta - hvalio se Mili, a Ceca mu je žestoko uzvratila kako nije on jedini zaslužan za njenu karijeru, već i Marina Tucaković, te je istakla da je i ona sama dala tim pesmama dušu „koju on nema”.

- Da nije moje duše znaš ti gde bi pevala - odgovorio joj je Mili, a na te reči imuna nije ostala Ražnatovićka.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Znam gde sam pevala, prekini da budeš bezobrazan ne možeš tako da razgovaraš sa mnom stvorila sam te nisi imao ni gitaru dala sam ti životnu šansu ja sam uvek imala, a ti si zaradio preko mene. drzak si i bezobrazan. Stidi se svojih reči  neću da pričam nikad više sa tobom! - rekla je Ceca i istog trenutka napustila studio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike