Šok detalj ugovora žirija „Zvezda Granda": Mili „pecka" Cecu samo na snimanju, kad se isključe kamere - peva drugu pesmu!

05.11.2021

10:32

0

Uprkos tome što koristi svaku priliku da komunicira s njom u studiju, pevačica je jasno stavila do znanja svima da van Košutnjaka - ne želi da joj se on obraća

Šok detalj ugovora žirija „Zvezda Granda": Mili „pecka" Cecu samo na snimanju, kad se isključe kamere - peva drugu pesmu!
Copyright Aleksandar Milić Mili ,,Zvezde Granda" screenshot

Ceci Ražnatović nije bilo dobro pošto je čula da je Aleksandar Milić Mili izgovorio kako ju je on stvorio. Isprva, nije želela da odgovara na ovakve provokacije, međutim, producent je svoju netrpeljivost počeo da iskazuje kroz talent-šou „Zvezde Granda“, gde je nastavio s „peckanjem". Pevačica je tada odlučila da tome stane na put. 

Na njegovu konstataciju, naime, Ceca mu je jasno stavila do znanja „gde mu je mesto", a u tizeru za emisiju koja će se emitovati u subotu vidi se kako Ražnatovićeva napušta studio.

- Znam ja gde sam pevala i pre tebe, zato prestani da budeš bezobrazan. Stidi se svojih reči. Stvorila sam te, nisi imao ni gitaru. Popoviću, evo ti čoveka, pa neka on vodi žiri - rekla je, a onda ustala i napustila snimanje.

S obzirom na to da su u sudskom procesu...

Prema pisanju domaćih medija, uprkos tome što koristi svaku priliku da komunicira s njom u studiju, Ceca je jasno stavila do znanja svima da van Košutnjaka - ne želi da joj se Mili obraća.

Aleksandar Milić Mili Printscreen Youtube
 

- Folk zvezda komunicira s producentom samo za vreme snimanja šoua, a kada se kamere ugase, on za nju postaje vazduh. S obzirom na to da su u sudskom procesu, te da Mili koristi svaku priliku da je provocira, Ceca ne želi da joj on bude u blizini van studija, niti da joj se obraća. Ona ne može da prihvati da čovek s kojim je sarađivala dve decenije može da dozvoli sebi da udara na ženu i to na najniži mogući način, pa je rešila da stavi tačku na njihovu komunikaciju. U studiju „Granda" naravno da će ispoštovati svoj deo ugovora i zarad šou-programa pričati s njim, ali to je sve - tvrdi izvor za „Alo".

Presavila tabak!

Podsetimo, Ceca je ranije u „Zvezdama Granda“ rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto. Kako se, međutim, kasnije saznalo, pevačica je presavila tabak jer se Mili upisao kao vlasnik svih albuma koje je radio s njom, što znači da samo on dobija novac od emitovanja tih pesama preko svih digitalnih platformi, piše dalje „Alo". Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u šouu, pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

- Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus!

Ceca Ražnatović ,,Zvezde Granda" printscreen
 

S druge strane, Mili je tvrdio da je Ceci navodno platio koncert na Ušću, a nakon što joj je, kako tvrdi, dao 600.000 evra, više mu se nije javila.

- Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - bile su Aleksandrove reči.

Takođe podsećanja radi, pevačica je pre nekoliko dana u intervjuu za „Ekskluzivno" rekla:

- Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala s njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno s Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta.

Zatim, dodala je da nije samo kompozitor zaslužan da pesma bude hit.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike