Uznemirujuća scena nasred ulice! Karleuša uputila hitan apel (FOTO)

06.11.2021

22:22

0

Autor: 24sedam

Poznata pevačica traži reakciju nadležnih

Uznemirujuća scena nasred ulice! Karleuša uputila hitan apel (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša podelila je večeras na svom instagram nalogu video u kome je apelovala na nadležne da spreče nehumano ponašanje prema životinjama.

Naime, Karleuša je u "storiju" na popularnoj društvenoj mreži prikazala snimak vozila na čijoj zadnjoj strani se nalazi vezana, mrtva životinja, koja najviše liči na divlju svinju. 

- Molim nadležne da reaguju... Imate tablice imate sve..., napisala je ona.

Instagram printscreen/karleusastar
 

 

Karleuša je poznata kao zaštitnik životinja, tako je nedavno apelovala na nadležne organe da reaguju i hitno pomognu ugroženim životinjama na Suvoj planini, nakon što je dobila fotografije na kojima se vidi da oko 1.000 njih nema vodu.

– Hitno! Preko 800 krava i 200 konja nema vodu na Suvoj planini. Na slici vidite kravu koja je na kolenima kako bi dohvatila vodu koju su dobri ljudi sipali iz balona! Apelujem i molim nadležne, molim dobre i sposobne ljude iz tog kraja da hitno reaguju – objavila je tom prilikom pop zvezda na Instagramu.

Dan kasnije, Jelena se ponovo javno oglasila o ovoj temi, sa obaveštenjem da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović reagovao, na čemu mu je srdačno zahvalila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike