Ovako izgleda dečko Marije Karan koji ju je ošamario: Ima brak iza sebe i radi u jednoj IT firmi

06.11.2021

11:51

0

Glumica je nakon napada završila u Urgentnom centru

Ovako izgleda dečko Marije Karan koji ju je ošamario: Ima brak iza sebe i radi u jednoj IT firmi
vladan balaban face (1) - Copyright Printscreen/Facebook

Između glumice Marije Karan i njenog emotivnog partnera Vladana Balabana tokom ranih jutarnjih sati došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog okršaja, zbog čega je umetnica završila u Urgentnom centru.

Kako prenose beogradski mediji navodno, do sukoba je, došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave i tada ju je udario. Glumica je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na njegovom "poršeu".

Marija je zadobila povrede u predelu desne strane lica, kako ju je partner otvorenom šakom udario. Policiju je odmah pozvao jedan od komšija koji je čuo bučnu raspravu u Francuskoj ulici.

Povodom napada oglasila se i Karanova. 

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu. 

Printscreen/Facebook
 

Podsetimo, nakon razvoda od supruga Džoela Lubina, glumica je stupila u emotivnu vezu sa biznismenom Vladanom Balabanom koji takođe iza sebe ima brak. Balaban je IT stručnjak i nalazi se na čelu jedne firme koja se bavi razvojem različitih tipova softvera i pružanja drugih IT usluga. Pored toga, on je i član upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

Inače, da stvari među njima nisu najbolje funkcionisale ni na početku veze dokaz su svađe koje su imali na letovanju. Mediji su tada pisali da su se Marija i Balaban žestoko posvađali na ulazu hotela u kome su odseli, ne mareći za poglede prolaznika, prenosi Kurir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike