Već govori tri jezika: Sin Marije Karan krenuo u prvi razred privatne škole koja se pohađa na engleskom (FOTO)

02.09.2021

21:35 >> 21:44

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je dete vaspitavala posebnom metodom

Već govori tri jezika: Sin Marije Karan krenuo u prvi razred privatne škole koja se pohađa na engleskom (FOTO)
Copyright Sin Marije Karan, Printscreen Instagram/ MaraKaran

Sin glumice Marije Karan, Marko Leo, juče je krenuo u prvi razred osnovne škole.

Lepe vesti glumica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, uslikavši svog naslednika sa đačkom torbom na leđima.

Kako su ranije ona i njen bivši suprug američki producent Džoel Lubin odlučili, dečak će pohađati privatnu školu u kojoj će nastavu slušati na engleskom jeziku.

Sin Marije Karan, Printscreen Instagram/ MaraKaran

– Kada je Marko imao svega par meseci počela sam da primenjujem RIE, koji je osmislila Magda Gerber. Naime, mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala taj metod vaspitanja. Njen dečak je s nepune dve godine sve dobro razumevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o tome i sve što je pisalo za mene je imalo smisla. Bez obzira gde smo, Marko Leo, stoga, tačno zna koje su mu obaveze i ritam mu se ne menja. Odlično govori tri jezika: srpski, engleski i španski – rekla je ona ranije za Gloriju.

– Kad je Marko napunio tri meseca, krenuli smo na časove sa ostalim bebama i mamama. Najlepše je kad vidite da ono što pričate i radite ima rezultate kod vašeg deteta. Moj sin je srećan dečak, a i ja s njim – zaključila je ona tada.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike