Braća Rokvić na okupu! Vanbračni sin popularnog pevača sastao se sa Nikolom i Markom! (FOTO)

01.09.2021

19:59 >> 19:57

0

Autor: D. Božović

Na društvenoj mreži osvanula je fotografija braće gde se vidi kako nazdravljaju, a ono što se još može primetiti jeste da sva trojica imaju osmeh na licu

Braća Rokvić na okupu! Vanbračni sin popularnog pevača sastao se sa Nikolom i Markom! (FOTO)
Copyright Marko i Nikola Rokvić ATA Images Miloš Rafailović

Popularni pevač Marinko Rokvić ima trojicu naslednika Nikolu i Marka, ali i vanbračnog sina Darija koji živi u inostranstvu. Iako su braća bila udaljena kilometrima, došao je trenutak da se sastanu.

Nikola je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa braćom gde se vidi kako nazdravljaju, a ono što se još može primetiti jeste da sva trojica imaju osmeh na licu i da su srećni što su konačno na okupu.

– Tri brata!! – napisao je Nikola u opisu fotografije, čime je svima jasno stavio do znanja da Darija gleda kao svog rođenog brata, kao i da su u odličnim odnosima.

Ono što je poznato jeste da Dario živi u Kanadi, te da bar jednom godišnje koristi priliku da poseti oca i svoju polubraću u Beogradu.

Marinko sa suprugom Slavicom i sinom Nikolom ATAImages /Antonio Ahel

Kako je Marinko ranije ispričao, on isprva nije bio siguran da je Dario njegov sin, te ga zato nije odmah ni prihvatio.

– Desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ova pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost. Ja tad nisam bio ni oženjen – rekao je Marinko ranije i objasnio da je otvoreno svojoj supruzi pričao da sumnja da ima još jednog naslednika.

Printscreen Instagram/nikolarokvic

– Ona je insistirala da odemo i proverimo da li je dete moje. Na svu sreću, Dario je moj sin – ispričao je Rokvić ranije za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike