Kako danas izgleda Končita Vurst: Da li je ovo najdrastičnija transformacija u svetu šoubiza? (FOTO)

05.11.2021

22:41

0

Na pesmi Evrovizije 2014. godine je zapanjila svojim izgledom, ali danas od toga nema ni traga

Kako danas izgleda Končita Vurst: Da li je ovo najdrastičnija transformacija u svetu šoubiza? (FOTO)
profimedia-0364113820 - Copyright Profimedia

Končita Vurst je pre sedam godina podigla svet na noge - svojim izgledom, svojim glasom i pobedom na tadašnjoj pesmi Evrovizije. Iako su mnogi bili protiv nje, bilo je više onih koji su je podržavali, a ona je napravila zavidnu karijeru. 

Sutra će Končita, odnosno Tomas Tom Nojvirt napuniti 33 godine, a iako su joj predviđali svetsku karijeru, ona se fokusirala na rodnu Austriju. 

Končita Vurst Profimedia
 

Pored mužičkih saradnji koje je imala nakon pobede na takmičenju, usledile su i mnoge modne ponude. Nosila je modele Žan Pol Gotjea, ali i Karla Lagerfelda. Takođe, napisala je knjigu i pozajmila glas animiranom junaku u filmu "Pingvini sa Madagaskara".

Končita, koja se oduvek osećala kao žena zarobljena u telu muškarca, prošle godine je ipak rešila da odustane od imidža dugokose žene sa gustom bradom i ponovo uskoči u svoju mušku kožu.

Austrijski pevač sada se ređe šminka, ima kratku kosu i bradu i teško da biste naslutili da se u njemu krije lik nekadašnje evrovizijske pobednice. No, po potrebi Tomas se i dalje šminka i oblači izazovne krpice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike