Zašto je Marinka Rokvića supruga ostavila nakon 30 godina braka: Otkriven razlog

05.11.2021

14:57

1

Pevaču je žena uvek bila podrška, ali je posle tri decenije zajedničkog života odlučila da napusti njihov porodični dom

Zašto je Marinka Rokvića supruga ostavila nakon 30 godina braka: Otkriven razlog
marinko rokvic, slavica rokvic - Copyright ATA Images/Miloš Rafailović

Marinko Rokvić se već neko vreme bori sa teškim zdravstvenim problemima, a pored sinova Nikole i Marka, veliku podršku ima i od supruge Slavice, koja je nekadašnja medicinska sestra.

Ona nikada nije želela da se eksponira u javnosti, a iako u njihovom domu vlada harmonija i ljubav, pre nekoliko godina Marinko i Slavica su preživeli ozbiljnu bračnu krizu. Naime, kako navodi Story, svojevremeno se pisalo da je poznati pevač imao aferu sa daleko mlađom devojkom, zbog čega je njegova supruga napustila njihov porodični dom i rešila da stavi tačku na njihov tri decenije dug brak.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Par se zvanično razveo 2016. godine, ali Marinko nije želeo da odustane od svoje najveće ljubavi. Marinkova supruga na kraju nije mogla da ostane imuna, te je nekoliko meseci nakon razvoda rešila da pevaču da novu šansu i vrati se u njihov dom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, Slavica je dobila veliku podršku i simpatije javnosti kada je nagovorila Marinka da prizna Darija, sina kojeg je dobio u vanbračnoj vezi, koji danas sa celom porodicom, a pogotovo sa braćom, ima harmoničan odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike