"Na lančiću ime tvoje": Njen hit su svi obožavali, a ona je spakovala kofere i otišla u Ameriku! Evo čime se tamo bavi

08.11.2021

22:47

0

Pre korone je nastupala, ali se onda sve promenilo

"Na lančiću ime tvoje": Njen hit su svi obožavali, a ona je spakovala kofere i otišla u Ameriku! Evo čime se tamo bavi
anica milenkovic - Copyright Instagram printscreen/ anica_milenkovic_official

Pevačice Anice Milenković sećamo se kada je devedesetih godina prošlog veka otpevala čuveni hit "Lančić". On ju je vinuo u sam vrh naše estradne scene, nastupala je svuda, snimala nove hitove, a onda je odlučila da promeni život iz korena.

Odselila se u Ameriku, gde i danas živi, a iako joj je bio plan da dođe u Srbiju, pandemija koronavirusa je sve to promenila. Po sopstvenom priznanju, ona je pre korone imala mnogo posla i redovno nastupala, ali kako je zavladala pandemija, sve se promenilo. 

Kako ima dvoje dece, ćerku i sina, ona je morala da zasuče rukave i nije se libila nijednog posla.

- Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima - rekla je ona za domaće medije i dodala:

- Nedavno sam čuvala jednu baku koja je, nažalost, preminula, a bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše du*e, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakve poslove da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu.  Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno.

Kako je priznala, ima muškarca u svom životu, ali ne želi da otkriva njegov identitet. Kako Anica danas izgleda, pogledajte u nastavku.

 

 

 

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike