Moderno, udobno i "pod konac": U domu Andrije Miloševića centralno mesto zauzima garderober, shvatićete i zašto (FOTO)

04.11.2021

11:12

0

Glumac i njegova draga još uvek nisu počeli da pripremaju svoj stan za dolazak prinove

Moderno, udobno i "pod konac": U domu Andrije Miloševića centralno mesto zauzima garderober, shvatićete i zašto (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić već dugi niz godina žive zajedno u stanu na Banovom brdu, koji je opremljen po njihovom ukusu. Zahvaljujući snimcima koje glumac objavljuje na svom nalogu na Instagramu, imali smo prilike da zavirimo u ovo zdanje.

ATAImages/ M.M.
 

Tako se vidi da je dnevna soba mesto gde njih dvoje provode najviše vremena, a u samom centru iste nalazi se velika ugaona garnitura. Odmah iza nalazi se moderna i interesantna drvena polica koja obiluje sitnim detaljima - onim koji su njima dragi i imaju posebno značenje, ali i suvenirima koje su doneli sa putovanja.

Kada je kuhinja u pitanju, oboje su priznali da nisu previše vični pored šporeta, ali uspevaju sebe da prehrane. 

Ipak, centralno mesto u stanu zauzima Andrijin garderober. Aleksandra bi mogla da se pohvali da je jedna od retkih žena kojoj je partner uredan i pedantan. Glumac je jednom prilikom pokazao da je u njegovom garderoberu sve pod konac, a ono što mu je najbitnije jeste da su čarape uvek uparene kako treba.

Inače, Aleksandra i Andrija čekaju prvo dete, pa je sada pitanje da li će im ovaj prostor biti dovoljan ili će morati da menjaju stan, a možda ih čeka i veliko renoviranje dok beba ne dođe na svet, pa uspeju da zadrže ovu svoju oazu mira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike