Andrija Milošević spreman da menja pelene! Glumac nikad emotivniji: Ljubav je najluđa i najbolnija stvar

31.10.2021

19:12

0

Svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, a kako kaže, svoju ljubavnu priču će možda ispričati nekada u autobiografiji

Andrija Milošević spreman da menja pelene! Glumac nikad emotivniji: Ljubav je najluđa i najbolnija stvar
Screenshot_6 - Copyright Printscreen YouTube/Kurir Tv

Jedan od najpopularnijih glumaca Andrija Milošević uskoro će se ostvariti u ulozi oca, a večeras je gostovao u emisiji „Sceniranje“, i tom prilikom otkrio pojedine detalje svog privatnog života.

Bio je vrlo oprezan pri davanju odgovora, jer kako kaže, ne želi svoju intimu da sa svima deli na tacni. Ne krije sreću što će postati otac i kaže da će vrlo rado menjati pelene.

Andrija Milošević ATAImages/Antonio Ahel
 

- To su za mene intimne stvari. Ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kojem danas živimo gde je mnogo toga u poslednje vreme puno raznih tragedija, kada se čovek na ličnom planu ostvari i doživi takvu sreću, to mu daje motiv da ide dalje. Kako se osećam vidi se na meni. Da li sam spreman da menjam pelene? Apsolutno, to je normalna stvar - kaže on, ali o svom emotivnom životu i ljubavnoj priči sa devojkom Aleksandrom nije želeo da priča. 

- Ja sam vrlo nekonvencionalan čovek, čovek ni ne zna kako da priča o svom emotivnom životu. I Sandra i ja smo izbegavali da pričamo na tu temu. Mi smo generalno životni ljudi, ljudi od krvi i mesa. Zbog posla kojim se bavim ja moram da držim intimu za sebe. Naša priča će možda biti opisana u mojoj biografiju, koju ću verovatno izdati u nekom trenutku.

Printscreen YouTube/Kurir Tv
 

Na pitanje čime ga je devojka Aleksandra Tomić osvojila, on kaže: 

- Ljubav je čudo, ona vas motiviše. Ne postoji luđa i bolnija stvar od te. Život bez ožiljaka i borbe je ništa. U životu moraš biti pomalo ratnik, da bi uspeo da ga živiš punim plućima - ispričao je Milošević u pomenutoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike