Neko bi sa konjem išao kroz Beograd, ja sam skromna: Lepa Lukić o snimanju svog filma

02.11.2021

17:41

0

Pevačica je spremna scenaristi da ispriča kakvo je bilo njeno detinjstvo i kako su se ona i njena porodica mučili za koru hleba

Neko bi sa konjem išao kroz Beograd, ja sam skromna: Lepa Lukić o snimanju svog filma
Lepa Lukić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Lukić je na javnoj sceni više od pet decenija. Iza nje su brojni hitovi, a mnogi je smatraju kraljicom narodne muzike. Osim bogatog muzičkog života, ona ima i veoma zanimljiv privatni život o kom se malo zna. 

Brojne turneje, ljubavi, porodični problemi, sve su to nepoznanice koje zanimaju pevačicine obožavatelje. Zato je ona voljna i spremna da nađe scenaristu koji će saslušati njenu priču, kako bi se snimio film o njenom životu. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jeste, mislim da ću da počnem da pričam priču sa čovekom koji će da piše scenario, to će iduće godine da bude, ne može to tako na brzinu... U filmu će biti život devojčice kako je živela od svoje sedme godine, bez oca, sa majkom u sirotinji. Kad je majka išla u nadnicu, a mi deca trčimo tamo kad se sprema večera, da nam majka ispod stola ukrade neki zalogaj i da - rekla je Lepa, koja tvrdi da je slava nije promenila:

- Ja sam stvarno postigla što niko nije... Ne moram da imam milione, ali narod me voleo i bodri me i dan-danas. Da je neko drugi ovo postigao, ne bi ni sa kim pričao, sa belim konjem bi išao kroz Beograd, a ja sam i dalje ostala skromna. 

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot
 

Važila je za jednu od najlepših žena sa estrade, mnogi su je obožavali, a imala je i veoma turbulentan ljubavni život.

- Ja sam bila voljena žena i volela sam, a bila sam još više voljena i teško su odlazili od mene, a ja sam bila obična žena, a na sceni Lepa Lukić - ispričala je pevačica u emisiji "Grand news".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike