„Ne treba mi to!" Barbara o samom početku veze s Lazićem: Ni po koju cenu nije htela da se zaljubi u njega?

16.10.2021

12:37

0

Autor: M. Gudžulić

Da joj je neko rekao pre godinu dana s kim će biti - ne bi mu verovala

„Ne treba mi to!" Barbara o samom početku veze s Lazićem: Ni po koju cenu nije htela da se zaljubi u njega?
Barbara Bobak - Copyright Printscreen „Kontra šou"

Barbara Bobak i Darko Lazić već neko vreme uživaju zajedno, međutim, na samom početku, pevačica za tako nešto gotovo da nije htela ni da čuje. Pošto je spoznala šta oseća, molila je prijatelje da je odgovore, kako se ne bi zaljubila u njega. Ipak, kada je on raskinuo veridbu s Marinom Gagić, s kojom je dobio sina Alekseja, uplovili su romansu, a zatim je i obelodanili, na šta je ona svakako bila spremna.

- Da je meni neko rekao pre godinu dana da ću ja da budem sa njim, ne bih verovala. Bila sam spremna da ću se provlačiti kroz naslove kao devojka neke poznate ličnosti, ali nisam baš mislila da će to biti ovako i da ću ja tu ispasti rasturačica brakova. Ja sam se samo tu pojavila, niko time nije upravljao. Upoznali smo se tako što smo se dogovarali oko neke saradnje - počela je Barbara u „Kontra šouu" pa nastavila o tome koliko je isprva „bežala" od svega.

- Sedim sa prijateljima, tu je već prošlo neko vreme, ja sam malo „trznula" i on je, oboje smo. Ja njima kažem: „Hajde ljudi, molim vas, odgovorite me od ovoga, ja ne mogu da se zaljubim u Darka Lazića, meni ono ne treba" - pričala je dalje Bobakova.

Barbara Bobak Printscreen „Kontra šou"
 

Na kraju, na pitanje voditeljki da li je istina da je Darko veliki zavodnik, kako se često piše da jeste, iznenadila je odgovorom.

- Ne! On je jako inteligentan muškarac, zna on kako s kim treba. To što je on meni govorio, ne znam da li je to ono što sam ja htela da čujem ili je bilo stvarno, msilim da je ovo drugo. Sve „repove" koje on ima, to je neka druga stvar - zaključila je.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike