Paris Hilton kupila čivavi poklon od 5.500 dolara, a onda je i sebe počastila luksuzom vrednim 24.500! (FOTO)

01.04.2021

05:31 >> 05:35

0

Bogata naslednica naišla je na brojne osude zbog bahatosti, ali i na duhovite komentare - mogu li ja da budem tvoja čivava?

Paris Hilton kupila čivavi poklon od 5.500 dolara, a onda je i sebe počastila luksuzom vrednim 24.500! (FOTO)
Copyright Profimedia

Bogata naslednica Paris Hilton šokirala je ceo svet zbog, po mišljenju mnogih, preteranog razbacivanja novca za svog kućnog ljubimca.

Iako je poznato da uživa u luksuzu sa svih strana, Paris je otišla korak dalje, pa je svog psa, čivavu Diamond Baby, počastila preskupim poklonom. Ni manje ni više, ona je platila 5.500 dolara tašnicu za psa. Prestižna marka koju je izabrala Hiltonova, “Hermès Micro Kelly Charm”, krasi od pre nekoliko dana i njeno kuče, a to je izazvalo lavinu reakcija kod njenih pratilaca.

Pinterest

Međutim, to nije bio kompletan trošak koji je Paris napravila u Majamiju gde je otišla u šoping, jer je i sebi kupila torbicu “Hermès Birkin Togo 35 Blue Du Nord” koja vredi čak 24.500 dolara. Iako je četiri puta skuplja njena tašnica, veću pažnju izazvao je modni detalj za njenog ljubimca. Da stvar bude gora, što je i logično, na snimku koji je Hiltonova objavila vidi se da se čivava oduševljeno poigrava pravim bogatstvom. Čim mu je izvukla poklon iz kutije, pas je odmah počeo tašnicu da vuče zubima i da se igra.

– Da li je ona normalna? Pa dobro, gde se ima tu se i prosipa! Paris, mogu li ja da budem tvoja čivava? Šta je sledeće, stan da kupi čivavi? – pisali su fanovi bogatašice.

Instagram printscreen

 

Podsetimo, Paris se 17. februara, na svoj 40. rođendan, verila za svog dečka Kartera Reuma s kojim se zabavlja godinu dana. Ona se tada pohvalila skupcenim vereničkim prstenom od smaragda, vredan dva miliona dolara, a koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea. Prsten se sastoji iz glavnog dijamanta, a oko njega se nalazi na desetine manjih i on izgleda savršeno na njenoj ruci, kažu fanovi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike