Đani uzvraća udarac Đorđu Davidu! Posle rokerovih prozivki, folker se rasrdio: Kompleksi su čudo

31.10.2021

16:40

0

Radiša Trajković ne mari za negativne komentare svog kolege

Đani uzvraća udarac Đorđu Davidu! Posle rokerovih prozivki, folker se rasrdio: Kompleksi su čudo
Radiša Trajković Đani ATAImages/Stefan Tomašević

Roker Đorde David Nikolić iskoristio je priliku da u sinoćnoj emisiji „Zvezda Granda“, komentarišući izvedbu jednog kandidata potkačio Radišu Trajkovića Đanja, oslovivši ga sa „cipelić“, aludirajući na to da je pevač na jednom privatnom veselju, gde je pevao, pio iz cipele jednog gosta, što je mnoge iznenadilo. 

- Ove pesme se ne pevaju tako, ti si sa tvojim figurama i fazonom potpuno u pop maniru, pevao to - rekao je Đorđe.

24sedam/M.M.
 

- Đole ide na nastupe Đanija, on to tačno zna kako treba - dobacio je Saša Popović, nakon čega je Đorđe ponovo isprozivao Đanija.

- Ne, ne, cipelićeve nastupe nisam imao priliku nikad da gledam. Cipelićev opus ne poznajem - dodao je roker.

Podsetimo, Đorđe David je još ranije prokomentarisao Đanijevo ponašanje na slavlju i tom prilikom istakao da je jadno što se tako ponaša. 

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio ni za milion evra. To je moj stav. Siguran sam da i među rokerima ima ljudi koji bi za te pare okopali vinograd ako treba, ali ja postavljam granicu i na neke stvari sam stvarno gadljiv. Malo je jadno, ali to je stvar odrastanja i vaspitanja. Ja se još uvek družim sa ljudima koji imaju blama - rekao je ranije roker, a Trajković nije ostao ravnodušan na njegove reči, te mu je žestoko uzvratio.

- Đorde bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorde je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Imam zdravu i skladnu porodicu, nemam trzavica, hvala Bogu, dobro radim, pa i nemam vremena da ih trošim na stvari koje me ne zanimaju. Gledam sebe i svoje dvorište, ali kad me neko iznervira tako glupim komentarom, ne mogu da ne reagujem - rekao je Đani tada, a njegovo mišljenje se ni nekoliko nedelja kasnije nije promenilo, te je sada dao isti komentar.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Nemam šta novo da dodam za njega, sem istog onog što sam rekao i tada - rekao je Trajković za „Kurir“.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti