Nataša Miljković će rastanak s Timarovim pamtiti po jednom: Došlo mi je da vrištim!

31.10.2021

14:11

0

Voditeljka i glumac su i posle razvoda uspeli da održe dobar odnos, pre svega zbog sina

Nataša Miljković će rastanak s Timarovim pamtiti po jednom: Došlo mi je da vrištim!
Nataša Miljković ATAImages/M. M. - Copyright ATAImages/M. M.

Nataša Miljković i Srđan Timarov svakako su i posle razvoda nastavili da neguju dobar odnos, ali kako je voditeljka jednom prilikom naglasila - nijedan rastanak nije lak, pa tako nije bio ni njihov. Kada je izlazila iz stana u kom su živeli zajedno, dogodila se situacija koja joj je ostala urezana u sećanje, a zbog koje je svojevremeno bila u stanju i da vrišti od muke.

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... Da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo, deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: „Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - ispričala je jednom pilikom za „Hello" ona.

Zatim, dodala je da su se „razvodom spasli brojnih negativnih emocija".

 

 

- Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti... Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno - objasnila je.

 

 

Podsećanja radi, Nataša i Srđan su u braku dobili sina Luku.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike