Još jedan nepromišljen potez! Milan Popović: Severinin razvod od Igora bio je traumatičan za našeg sina!

28.10.2021

09:52

0

Autor: Marija Mitić

Bivši suprug pevačice izneo je nove tvrdnje na njen račun, a komentarisao je i njen nedavni, drugi razvod

Još jedan nepromišljen potez! Milan Popović: Severinin razvod od Igora bio je traumatičan za našeg sina!
Milan Popović - Copyright Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy

"Srpski kralj bakra" i bivši muž Severine Vučković, Milan Popović, odnedavno je ponovo počeo da govori o bivšoj supruzi u medijima, pa tako njegovo ime puni novinske stupce. Pored mnogih optužbi na njen račun, Milan je sada izneo nove tvrdnje, a komentarisao je i njen nedavni razvod od Igora Kojića.

Kako kaže Popović, koji se već duže vreme sudi sa Vučkovićevom oko starateljstva nad detetom, njen razvod od Igora sigurno je negativno uticao na njihovog sina Aleksandra.

- Mislim da je ovo bilo još jedno traumatično iskustvo za dete, vrlo nepromišljeno odigrano od strane Aleksandrove majke, kao uostalom i mnogo drugih iskustava na koje sve vreme skrećem pažnju ljudima koji treba da obezbede zaštitu našem detetu - rekao je Milan za Story.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
 

On je takođe istakao da ne komunicira sa Severinom, a dao je svoje mišljenje i o njenim postovima na društvenim mrežama, gde pevačica iznosi detalje njihovog odnosa i suđenja.

- Severina i ja već dugo nemamo normalnu komunikaciju. S njom je besmisleno razgovarati o bilo čemu pošto drugo mišljenje, osim njenog, ne postoji - kaže Milan za pomenuti list i potom komentariše njene objave na Instagramu.

- Strah od istine, nemoć da se nešto promeni i, po ko zna koji put, potreba da se dobije medijska pažnja, koje nikad dosta.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Popović ne može da utvrdi zbog čega su se on i Severina rastali, budući da je njihov odnos trajao kratko. 

- Naša veza je vrlo kratko trajala da bi bilo šta tu moglo da se spozna, to je bila kratkotrajna iskra koja se brzo ugasila. Glavni razlog je bilo to što ja nisam hteo da se nosim s tom količinom raznih ekstremnih emocija koje su izvirale iz nje, od histerije, preko mržnje do potpune ravnodušnosti. Kasnije sam zaključio da sam ja ipak bio samo finansijski projekat za nju i ekipu oko nje. Za ovo imam već i previše dokaza, ali sada definitivno znam da sam napravio pravi potez time što sam tu vezu prekinuo na vreme.

Za kraj, biznismen je kratko progovorio o tome kako provodi vreme sa sinom Aleksandrom. 

 

 

- Samo ću da vam kažem da sve vreme kada je kod mene provodimo zajedno, on i ja, a u poslednje vreme nam se pridružuju i njegova braća - završava Popović za pomenuti list.

Podsećanja radi, Severina je Milanu svojevremeno pevala na rođendanu, a tada, dogodila im se ljubav na prvi pogled. Zajedno, dobili su sina Aleksandra, ali svoje jake emocije nikad nisu krunisali brakom. Kad je dete imalo sedam meseci, rastali su se. Od tada, pa sve do danas, uglavnom se viđaju na sudu i zbog naslednika.

Poslednje Popovićeve tvrdnje u medijima šokirale su javnost - da je hrvatska pevačica od njega tražila da se odrekne sina još dok je bila trudna, a u jednom trenutku joj je plaćao 50.000 evra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike