Finalista „Zvezda Granda" za dan snimio pesmu! Poslušao savet supruge, pa ostvario veliki san (VIDEO)

31.10.2021

13:35

0

Kao novopečeni tata koji još i radi kao profesor klavira, te horskog pevanja, imao je taman toliko vremena da dođe iz Podgorice u Beograd i „zaključi priču"

Finalista „Zvezda Granda" za dan snimio pesmu! Poslušao savet supruge, pa ostvario veliki san (VIDEO)
Nemanja Petrović Promo - Copyright Promo

Podgoričanin se i ne trudi da sakrije oduševljenje povodom svog muzičkog prvenca - pesme „Totalni reset" koju je, inače, snimio za samo jedan dan.

Za Nemanju Petrovića koji je poznat i kao finalista talent-šoua „Zvezde Granda" ovu numeru su napisali Senad Bislimi (muzika i aranžman) i  Divna Milovanović (tekst).

- Pesma se dogodila nakon mog prvog kruga u takmičenju „Zvezde Granda". Supruga me je posavetovala da bi trebalo da je preslušam i, ja sam snimio demo verziju, čisto da vidim kako će zvučati. Posle finala sam definitivno ušao u studio i otpevao je. Produkciju glasa mi je radio sjajni Mirko Gavrić - otkrio je Nemanja za medije.

Promo
 

Inače, Petrović je nekoliko dana pred finale postao otac devojčice Katje, a kako radi i kao profesor klavira, te horskog pevanja, imao je vremena samo jedan dan da dođe iz Podgorice do Beograda i snimi pesmu.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike