Laća se oglasio nakon što je održan pomen Marini Tucaković: "Hvala što sa nama delite teret bola"

29.10.2021

17:03

0

Nakon 40 dana od njene smrti, njen sin je imao potrebu da se zahvali svima porukom koja će mnoge rastužiti

Laća se oglasio nakon što je održan pomen Marini Tucaković: "Hvala što sa nama delite teret bola"
Milan Laća Radulović - Copyright G.G./ATAImages

Marina Tucaković, legendarni tekstopisac i žena koja je mnogim estradnim zvezdama stvorila karijeru, preminula je 19. septembra, a danas je održan 40-dnevni pomen. Njen sin Milan Radulović Laća je sada odlučio da se oglasi na svom nalogu na Tviteru.

On se zahvalio svima koji su bili uz njega i njegovog oca sve ovo vreme.

- Danas se navršava 40 dana od smrti moje majke, Marine Tucaković. Hvala vam na podršci i što ste uz nas sve ovo vreme. Hvala što delite s nama teret bola koji sami ne bi mogli da podnesemo. U narednom periodu ćemo nastaviti da radimo na očuvanju njenog nasleđa, u čast sećanja na nju i njena dela koja već 30 godina i duže uspevaju da obeleže najlepše trenutke mnogih. Teši nas to što će se njene pesme slušati još dugo i što će neke druge generacije imati priliku da ih otkriju i zavole - napisao je Laća.

Twitter/Printscreen
 

Podsetimo, Marina je sahranjena pored svog sina Miloša, a danas su se na groblju, osim njenog supruga i sina, pojavili i Goran Stojićević Karamela, kao i Jelena i Žika Živanović iz grupe "Zana".

24sedam/Nemanja Vujčić
 

Marina Tucaković preminula je posle duge i teške borbe sa opakom bolešću. Poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je hospitalizovana nakon što je utvrđeno da je zaražena koronavirusom. Iako su se mnogi nadali da će uspeti da dobije ovu borbu, nažalost, nije uspela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike