Na Marininom Instagramu se pojavio potresni citat, Laća se odmah oglasio (FOTO)

19.10.2021

15:31

0

Socijalna mreža na kojoj je Tucakovićeva redovono beležila svoja razmišljanja i dalje je aktivna

Na Marininom Instagramu se pojavio potresni citat, Laća se odmah oglasio (FOTO)
Copyright YouTube/K1/Tvrda prica

Hitmejkerka Marina Tucaković izgubila je životnu borbu 19. septembra, a njen Instagram profil još nije ugašen, a po svemu sudeći, neće ni biti. 

Tucakovićeva je redovno za života objavljivala razne citate u kojima su se mnogi pronalazili, pa su baš na njenom Instagram nalogu tražili utehu. Danas je na Marininom profilu osvanula objava, odnosno njen citat koji je komentarisao, kanatutorkin sin Milan Radulović Laća

- Ponekad malo umreš... Pa nastaviš kao da nije bilo ništa - stoji u objavi profila koji sad vodi admin, a odah se oglasio Marinin sin Laća:

 

- Život je za žive - napisao je on, a onda su svi poštovaoci lika i dela Tucakovićeve izrazili žal zbog Marininog odlaska. 

Podsetimo, pre dva dana se pojavila Instagram priča sa objavom, da će Marininim nalogom upravljati administrator i da će i dalje biti aktivan. 

Instagram printscreen/laccaofficial
 

– Pozdrav svima. Od sada će administrator objavljivati postove. Naravno, i dalje ćemo šerovati sve vezano za humanitarne akcije – piše u okviru objave, a Marinini najmiliji, sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar Futa Radulović očigledno su želeli da ovim putem održe sećanje na Tucakovićevu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike