Prišla sam mu i rekla - Kapore, dolazi ovamo, razvodimo se! Nikolina Kovač: Bila sam ljubomorna!

20.02.2021

20:16

0

Pevačica je podelila sa svima priču s početka veze koja je kasnije, pak, prerasla u brak, a zatim i porodicu

Prišla sam mu i rekla - Kapore, dolazi ovamo, razvodimo se! Nikolina Kovač: Bila sam ljubomorna!
Copyright Nikolina Kovač ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Kovač otkrila je kao gošća emisije „Magazin In” da ju je na početku veze sa Sašom Kaporom i te kako „tresla” ljubomora, te da je bilo i scena. Iako je taj period za njih dvoje brzo prošao i bez posledica, jedan trenutak i danas pamti – kada ga je prekorila usred posla i zapretila mu razvodom.

– Ja sam neko ko voli da mu se pokazuje ljubav i ja Sašu dan-danas, posle 10 godina, pitam: „Koliko ti mene voliš?”. Meni je jako bitno da mi se to pokazuje na tim sitnicama, jer ja od ljubavi živim i ne mogu bez nje. Ja čak i mog sina 500 puta pitam: „Ljubavi, koliko ti voliš mamu?”, počela je pevačica.

– Nisam mnogo pravila ljubomorne scene, ali bilo ih je. Jednom prilikom smo Saša i ja zajedno radili i, bile su neke narudžbine, za neki ženski sto. To traje nekih 5 minuta, a on produžava na 15 minuta… I ja mu priđem i kažem: „Kapore, dolazi ovamo, razvodimo se!” To je bilo na početku naše veze, malo sam ljubomorna, ali nisam osoba koja je scenična. Ljubav je u davanju, bitno je kome daješ ljubav – zaključila je Nikolina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike