Snima se film o „Zvezdama Granda“?! Suzana Jovanović otkrila kakav je predlog dala Popoviću

28.10.2021

17:13

0

Pevačica kaže da, ukoliko bi scenarista napisao dobar scenario, serija o ovom talenat šou programu bi bila najgledanije ostvarenje

Snima se film o „Zvezdama Granda“?! Suzana Jovanović otkrila kakav je predlog dala Popoviću
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImagesAntonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Jedno drugome su velika podrška i inspiracija, a pevačica ne krije da često svom partneru daje ideje kada je posao u pitanju. 

Iako je Popović mag u svom poslu, uvek mu dobro dođe sugestija njegove nežnije polovine. 

S obzirom na to da žiri „Zvezda Granda“ pravi šou u takmičenju, Suzana je predložila Saši da snime film o tom sastavu, gde će glavni akteri zapravo biti pevači, a ne glumci. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 Ja sam mu dala ideju da naprave film i seriju o žiriju „Zvezda Granda“ i o dešavanjima na estradi.  Ali da glumci budu pevači a ne glumci da se angažuju. Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario. Verujte mi da bi to bilo nešto najgledanije u zemlji - rekla je Suzana Jovanović za „Grand Online“. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako je jednom prilikom pevačica izjavila Sašu je osvojina energijom i vedrinom, a ključ njihovog uspešnog braka su obostrano poverenje i ljubav.

- Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže: „Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim“. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže: „Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim.“- ispričala je ranije pevačica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike