To mi je nezalečena rana: Lea Kiš prošla kroz pakao, dva puta su joj lekari jedva spasili život!

28.10.2021

15:51

0

Autor: Marija Mitić

Osim pobačaja, naša poznata voditeljka imala je i dve operacije tumora

To mi je nezalečena rana: Lea Kiš prošla kroz pakao, dva puta su joj lekari jedva spasili život!
lea-kis ata - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Lea Kiš vedra je i nasmejana toliko da bi malo ko mogao pomisliti da su joj se desile neke bolne situacije koje su nezalečene i dan danas.

Naime, četiri godine po rođenju ćerke Sare Mie, voditeljka je ponovo ostala u drugom stanju, međutim, ubrzo je, posle komplikacija, izgubila bebu. Osim toga, Lea je tokom ove operacije dva puta bila na ivici smrti, ali su se lekari izborili za njen život.

 

 

- Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor Radulović koji je dugo radio u Nemačkoj mi je rekao: Ovo je Božija volja da ostanete živi jer smo vas dva puta gubili. Tada to nisam potpuno primila k znanju, bila sam previše iscrpljena i ošamućena od svega što se desilo, sve dok sutradan nije došao anesteziolog i ispričao kako je tekla operacija.

Voditeljka je nakon ovog gubitka imala brojne posledice, kako psihičke tako i fizičke, a ne krije da se borila sa depresijom kao i raznim strahovima.

 

 

- Imala sam dug i težak oporavak, koji je trajao oko tri meseca. No, nisam izgubila želju da ponovo postanem majka, iako sam naravno, imala zabranu da to pokušavam u narednih godinu dana. Međutim, iako je je operacija bila uspešna, ostavila je trajne posledice. Uz sve želje mene i mog supruga da se po drugi put ostvarimo kao roditelji, u tome nismo uspeli. Žena koja je doživela gubitak deteta zna da su fizičke posedice mninimalne u odnosu na mentalne. Javljala se dilema da li sam možda mogla da sačuvam trudnoću, mada su mi kasnije rekli da to svakako nije bilo moguće. Prošla sam kroz depresivnu fazu, koja je donela apsolutni gubitak želje za nekim stvarima, pojavili su se određni strahovi koje ranije nisam imala. Ali je sve to u takvim okolnostima normalno. U svakom slučaju bile su to teške godine i oporavak mi je bio, i fizički i psihički, izuzetno naporan i težak. To što se desilo ostavilo je u meni utisak da je ipak sve u Božijim rukama. Tešilo me je to što se to nije dogodilo sa prvom trudnoćom, što imam Saru Miu živu i zdravu. Bez obzira na sve, trebalo bi da sam srećna što sam izvukla živu glavu -  iskrena je bila Lea u ispovesti za Hello.
 

Da stvar bude gora, tu za voditeljku nije bio kraj nemilim događajima, već je posle pobačaja dobila i dva tumora, pa su tako usledile još dve operacije.

 

 

 

- Znate kako kažu, nevolja nikada ne dolazi sama. Posle jednog takvog specifičnog događaja dešava se da žene imaju probleme sa hormonskim disbalansom. Meni se i to desilo, tako da sam imala još dve operacije koje su bile neophodne zbog tumora koji su se pojavili, ali je sve uspešno sanirano - kaže voditeljka koja nije dozvolila da je obuzmu strahovi.

 - Rekla sam sebi da je Bog hteo da me uzme, to bi i učnio. Trudila sam se da na sve to što je usledilo gledam pozitivno koliko je to bilo moguće. Smatrala sam da treba da se radujem životu i uspela sam da sve prebrodim i pobedim. I danas na sve muke i na teške životne događaje gledam sa osmehom. Još smatram da čovek oseća i predoseća kada će mu se desiti nešto loše, tako da verujem intuiciji. Nisam imala osećaj da me čeka najgore - zaključila je Lea Kiš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike