Sanja Đorđević za 24sedam: Ako želite dobar brak, pazite kome verujete

22.11.2020

19:06 >> 19:32

0

Osim o poslu i planovima koje ima na tom polju, sa pevačicom smo porazgovarali i o ljubavi i porodici

Sanja Đorđević za 24sedam: Ako želite dobar brak, pazite kome verujete
Copyright Sanja Đorđević ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Đorđević važila je za jednu od najpopularnijih pevačica krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a na samom vrhuncu snimila je hitove koji su ostavili poseban pečat na njenu pevačku karijeru.

– Ja sam se jedan period potpuno povukla, nisam bila ni medijski prisutna, niti sam išla na koncerte. Međutim, to se promenilo poslednjih godina. Ja nastupam, družim se sa svim tim ljudima koji me vole. Pevamo moje pesme, od prve do zadnje, tako da je meni to najveća nagrada i to druženje sa publikom mi je nešto što je najvažnije u ovom poslu – rekla nam je pevačica, a zatim dodala:

– Danas je hiperprodukcija, ali ima dosta mojih mlađih kolega koji snimaju nešto kvalitetno. Onaj ko traga za dobrom pesmom, taj nađe. Ja sam se iskreno malo ulenjila poslednjih godina i nešto nisam tražila, ali ću to uraditi u narednom periodu, jer moja publika to zaslužuje.

Sanju, kao i njene kolege, nisu zaobišla pisanja o njenom privatnom životu, a javnost je posebno intrigirao njen brak sa fudbalerom Petrom Đorđevićem.

– Ja nikada nisam volela da se neko petlja u moj život i nikada nisam dozvoljavala da neko previše zadire u njega, jer moj život je moj život. Baš zato se nikada nisam tako ni medijski predstavljala. Mislim da sam bila previše otvorena, pa sam upravo iz tog razloga nekada na pitanja o toj temi pričala razne stvari, ali sve kroz šalu – priznala je pevačica.

Bez obzira na mnoga nagađanja, priče da ju je muž varao i da mu to ona dopušta, te da se čak i razvode, Sanja je u razgovoru sa 24sedam otkrila svoj recept za dug i uspešan brak, jer njen i dalje traje:

– Samo da se volite i verujete jedno u drugo. Ne sme da se dozvoli nikome sa strane da upliva u vaš brak, mora da se čuva intima i svoj privatni život od drugih ljudi. Mora da se pazi kome se veruje i da uglavnom verujete samo sebi. Opet, ako je nešto kvalitetno, onda se vredi boriti, ako nije odustaneš od toga i kraj – rekla je Sanja i zatim opisala svoj brak:

– Perica i ja nismo toliko zajedno ni bili, on na putu, pa ja na putu… Da smo konstantno bili zajedno ,,letelo bi perije”, a ovako, malo nema mene, pa njega i onda se uželimo jedno drugog. Ja sada kad pomislim koliko sam godina zajedno sa suprugom – u stvari smo mnogo manje nego što statistika pokazuje.

Kao plod ljubavi sa suprugom, Sanja je dobila ćerku Ivanu, koja je završila Pravni fakultet.

– Dosta mojih kolega je izvelo decu na pravi put. Mi na estradi smo inače strožiji roditelji nego što su ostali ljudi, koji nisu videli mnogo opasnosti. Nisam bila baš toliko stroga, ali obazriva jesam i te kako – kaže Sanja i otkriva da li bi podržala ćerku da je htela da se bavi estradnim poslom i bude pevačica:

– Da je to bila neka njena velika želja i da je bila istrajna u tome, ja bih to sigurno podržala. No, te želje su bile samo privremene i shvatila sam da je to kod nje prolazno, baš zato sam uspela i da je usmerim na dobar put i pomognem joj da ostvari ono što želi.

Na samom kraju, dotakla se i prijateljstva sa Svetlanom Cecom Ražnatović i otkrila nam je da li su moguća iskrena druženja na estradi

– Ceca i ja smo kume Viki Miljković i to nas povezuje. Nas dve se jako poštujemo i volimo i ono što mi imamo je nešto iskreno i pravo.

Svetlana Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još: 

Ani i Joksimoviću cimeri su i kumovali, a Milica Todorović je sa svojom živela kao da su mačka i miš!

Najpoznatija deca poznatih: Roditelji su ih proslavili, a oni su od toga profitirali!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike