Krije emotivnog partnera, udaju ne planira: Snežana Savić o ljubavi i porodici, priznala zbog čega strepi

25.10.2021

21:02

0

Glumica je iskreno govorila o ćerki i unuci, ali i zašto nikome neće da polaže račune

Krije emotivnog partnera, udaju ne planira: Snežana Savić o ljubavi i porodici, priznala zbog čega strepi
snezana savic (3) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Snežana Savić nije neko ko često govori o svom privatnom životu, ali je sada rešila da progovori o odnosu sa ćerkom Anitom, sa unukom, ali i o emotivnom partneru.

Kada su njena ćerka i unuka u pitanju, Snežana je nasmejala odgovorom oko toga zbog čega najviše strepi.

- Najviše brinem oko toga šta će da jedu. Evo, sad zavijam sarmu da im spremim i odnesem da imaju za ručak. Nije im još uvek stigla nova kuhinja i nemaju na čemu da kuvaju, mada nezavisno od toga, volim da im spremam i poštedim da ne moraju sami da provode vreme pokraj šporeta ili pak jedu kupovno i nezdravo. Koliko je u mojoj moći, tu sam da im pomognem. Ne volim kada vidim da pazare takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: “Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto”, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično - istakla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Priznaje da u poslednje vreme zbog posla nema dovoljno slobodnog vremena koje bi volela da provodi sa unukom.

- Istina je da puno radim. Teško da sam u proteklom periodu imala vremena unuku da odvedem na omiljene kolače, ali ona je sada velika devojčica, ide u peti razred i zna da je ja volim najviše na svetu - istakla je glumica za "Story", pa se onda osvrnula na povremene svađe sa njom:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Čak i kada smo zajedno, ona je stalno na tim nekim igricama, što me nervira pa se zbog toga svađamo (smeh). Teško ih je odvojiti od tih modernih izazova. Shvatam sve, nisam toliko staromodna, vidim da je to imperativ, ali opet mi je i žao ove dece što sve svoje vreme provode virtuelno. Mi smo se družili po parkovima i raznim sekcijama. Shvatam da svako vreme nosi nove postulate ali treba se naučiti meri. U njoj je spas.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Snežana ne krije da joj podrška emotivnog izabranika izuzetno znači, kao i njegovo razumevanje za umetničke slobode, višečasovna neplanirana snimanja i odsustvo od kuće. Tvrdi da je on njen nežni partner, s kojim voli da pije čaj udvoje i šeta po prolećnoj kiši, ali da joj nije plan da s njim stane na "ludi kamen" niti da ga predstavi u javnosti.

- On je jedan od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikome ne polažem račune, a u braku bi bilo: "Gde si pošla, što si došla, kuda si krenula" - rekla je Snežana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike