Estrada pod lupom 24sedam: Holivud u Beogradu, bebi-bum i tragedije koje potresaju do srži (FOTO)

25.10.2021

07:15

0

Spekulacije su ponovo počele, radi se na natalitetu, ali ne može ni bez tužnih vesti

Estrada pod lupom 24sedam: Holivud u Beogradu, bebi-bum i tragedije koje potresaju do srži (FOTO)
estrada - Copyright AP Photo/Seth Wenig,24sedam/Goran Sivački,ATAImages/M. M., Instagram/miss.rodic,pejic_jovan

Ni protekla nedelja u svetu poznatih nije bila mirna, već i te kako turbulentna. 

O vezi Nataše Rodić, svastike Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana, i Jovana Pejića, sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, bruje svi, i to zbog detalja koji ih je odao. Holivudski glumac Džoni Dep doputovao je u Srbiju i izazvao opštu histeriju. Glumac Marko Živić ispraćen je na večni počinak, a njegov holivudski kolega Alek Boldvin doživeo je tragediju na setu, kada je iz pištolja upucao koleginicu. Da ovu nedelju ne bi obeležile samo tužne vesti pobrinule su se glumica Bojana Ordinačev, koja se porodila, i manekenka Sofija Milošević, koja je objavila da čeka drugo dete sa Lukom Jovićem.

Mali Peja i treća sestra Rodić

Kao bomba je odjeknula vest da su, nakon mnogo spekulacija, Nataša Rodić i Jovan Pejić u vezi, a sve zbog toga što je ona na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, objavila kratak snimak na kom se vide ruka muškarca i njegov sat, za koji su odmah povezali da pripada sinu pevačice. On se oglasio za naš portal, ali je bio uzdržan po tom pitanju, te nije hteo ni da demantuje ni da potvrdi da li su zajedno.

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Holivud u Srbiji

Holivudski glumac Džoni Dep pre nekoliko dana posetio je našu zemlju i izazvao pravu histeriju. On je došao zbog saradnje koju ima sa našim popularnim glumcem Milošem Bikovićem, a ujedno se sastao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Pripadnici sedme sile su ga pratili u stopu, kao i fanovi, a pala je i pokoja suza radosnica dama koje ga obožavaju.

24sedam/Goran Sivački
 

Sahranjen Marko Živić

U sredu, 19. oktobra sahranjen je glumac Marko Živić koji je preminuo od posledica koronavirusa u 49. godini. On je ispraćen na večni počinak na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, kolega i prijatelja, a pojavila se i njegova bivša supruga Nataša Pavlović, koja nije zadržavala suze. U ruci je nosila belu ružu. S druge strane, njegova dugogodišnja devojka Maja, koja se ne ističe preterano u javnosti, bila je u crnom od glave do pete i nije se odvajala od Markove porodice. Po njenom izrazu lica bilo je jasno da se sa velikim gubitkom teško nosi.

Glumica rodila sina

Bojana Ordinačev ostvarila se u ulozi majke u petoj deceniji života, a na svet je donela sina kome javnost još uvek ne zna ime. Ona je objavila fotografiju bebe na svom nalogu na Instagramu, te je na taj način svima stavila do znanja da je postala mama i da je sada najsrećnija na svetu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Trudna Sofija, drugi put

Sofija Milošević, poznata manekenka, objavila je da je u drugom stanju, te da njen izabranik Luka Jović i ona čekaju još jedno dete. Sudeći po intervjuu koji je dala, oni će ponovo dobiti dečaka, a nema sumnje da će Aleksej, njihov sin koji se rodio u septembru prošle godine, biti presrećan što će imati brata za igru.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović
 

Tragedija na setu

Holivud je potresla tragedija koja se dogodila na setu novog filma Aleka Boldvina, kada je on pucao iz pištolja, te usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. On se oglasio na Tviteru i istakao da sa policijom radi na rasvetljavanju slučaja, te da je u kontaktu sa porodicom žene koju je upucao. Novi detalji isplivavaju u javnost svakodnevno, a jedan od poslednjih je da je za ovu strašnu tragediju osumnjičena žena koja je dala Boldvinu pištolj napunjen pravim mecima, a kojoj nije prvi put da pravi probleme na setovima.

Alek Boldvin/Tanjug/AP Photo/John Minchillo)
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike