Šako Polumenta prvi put o misterioznoj smrti brata: Svi su znali da je umro, osim mene

24.10.2021

19:21

0

Pevač je doživeo veliku tragediju, a tek sada je smogao snage da o tome progovori

Šako Polumenta prvi put o misterioznoj smrti brata: Svi su znali da je umro, osim mene
A.A/ ATAImages

Pevač Šako Polumenta je 2006. godine doživeo veliku porodičnu tragediju, kada je izgubio rođenog brata Sapka. On je važio za opasnog momka, a njegova smrt je misterija. Do sada Šako nikada nije pričao o njemu, ali je smogao snage i odlučio da podeli sa svima kroz šta je prošao.

- Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo polje krenuo grad, sneg i vetar... Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i celu noć smo pričali na telefon. Ja sam posle isključio telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu - pričao je Šako sa knedlom u krlu, te je prokomentarisao navode da se ni dan danas ne zna pod kojim okolnostima je Sapko izgubio život.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim. Da nije bilo njega, ne bi bilo ni mene. On je mene stalno podizao, davao mi je snagu - ispričao je pevač.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti