Darko Lazić mora na još jednu operaciju? Savetovali su ga šta da uradi, ali on odbija

24.10.2021

15:48

0

Pevač je krajem januara 2020. godine imao operaciju želuca zbog čega je smršao preko 80 kilograma

Darko Lazić mora na još jednu operaciju? Savetovali su ga šta da uradi, ali on odbija
1_amigi_28092021_056 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić je, kao što je mnogima poznato, pre izvesnog vremena imao operaciju želuca, te je zbog toga izgubio 88 kilograma. No, kako se sada navodi u domaćim medijima, javio mu se novi problem zbog čega će možda morati na još jednu operaciju.

ATAImages/ A.A.
 

Lazić je operaciju želuca imao krajem januara prošle godine, a sada je navodno izbio novi problem.

– Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darku su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

ATAImages/ A.A.
 

– Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj za Svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike