Tada sam shvatio da ne želim više da živim: Deni Boj Hečard otkrio da je pokušao da se ubije!

23.10.2021

17:45

0

Autor: Marija Mitić

Glumac je kao razloge naveo teško prilagođavanje u školi glume koju je pohađao, a sada pokušaj samoubistva navodi kao mogućnost najveće greške u životu

Tada sam shvatio da ne želim više da živim: Deni Boj Hečard otkrio da je pokušao da se ubije!
deni boj - Copyright Profimedia

Glumac Deni Boj Hečard priznao je da je pokušao da sebi oduzme život kada mu je bilo svega 19 godina. Glumac je kao razloge naveo teško prilagođavanje u školi koju je pohađao, a sada pokušaj samoubistva navodi kao mogućnost najveće greške u životu.

- Moja prva godina u ovoj školi je bila veoma teška. Sećam se da sam probao da na najlakši i najbezbedniji način uredim svoj život. Osećao sam se odvojenim od onoga što sam suštinski ja, pa sam shvatio da ne želim više da živim - počeo je Deni na Tviteru, o školi glume koju je pohađao.

Profimedia
 

 - Jednog petka uveče sam mogao da počinim najveću grešku u životu, hteo sam da se ubijem, ali sam shvatio da to nije rešenje - nastavio je on, a zatim dodao da se obratio direktoru te škole koji je platio psihologa da mu pomogne.

 - Rekao mi je da će biti sve u redu i ponudio se da mi plati odlazak u savetovalište koje mi je promenilo život nabolje. - 

Inače, u okviru ove objave na Tviteru glumac je branio direktora upravo te škole glume, Krisa Hokinga, koji je suspendovan nakon što je pokrenuta istraga zbog optužbe da su časovi plesa u toj školi previše seksualizovani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike