Oglasio se suprug žene koju je upucao Alek Boldvin: Ispričao šta mu je rekao glumac

23.10.2021

11:25

0

Nakon velike tragedije uspeo je da izgovori samo jednu rečenicu

Oglasio se suprug žene koju je upucao Alek Boldvin: Ispričao šta mu je rekao glumac
Tan2021-10-22_93739754_0 - Copyright AP Photo/Seth Wenig

Ceo svet bruji o tragičnom događaju koji se desio u Holivudu. Alek Boldvin je na snimanju svog novog filma upucao direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu. Nakon glumca, koji se oglasio na svom nalogu na Tviteru, sada je to uradio i suprug nastradale žene.

Naime, nakon što je Alek Boldvin napisao da je u kontaktu sa porodicom žene koju je upucao, njen suprug se oglasio i potvrdio to.

- Pričao sam sa Alekom Boldvinom i on mi daje veliku podršku - rekao je Metju Hačins, inače advokat, koji je u braku sa Halinom dobio sina.

AP Photo/John Minchillo
 

Pored toga što je istakao da se čuo sa njim, Boldvin je rekao da radi i sa policijom na rasvetljavanju slučaja. U medijima su se pojavile spekulacije da postoji snimak ubistva, te da je Boldvinu oružje predao pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je "bezbedno", navodi se u zapisniku istražnog suda. 

Neimenovani pomoćnik reditelja nije znao da je rekvizit napunjen bojevom municijom i pre snimanja scene je potvrdio da je pištolj prazan uzviknuvši "hladan pištolj", navodno stoji u zapisniku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike